/* */

Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

122 inlägg.
Härlig kommentar angående Evas relationspodd😃
Hej Eva. Dig rekommenderar jag varmt flera att lyssna på👍💕 så mycket givande och igenkännande.Tack för det du delar...
Deltagare från utbildningen: Att Leva istället för att överleva, den stora bilden❣️
En härlig bild❣️ "Jag går nerför gatan med rak hållning o med en glädje o ett lugn inombords jag inte känt på länge. Jag ler för mig själv när jag tänker att nu är jag på väg. Jag är klar med Evas utbildning o jag känner hur allt jag lärt mig får mig att känna mig så mycket tryggare i min roll som terapeut, min roll som någons framtida partner, min roll som mamma o framför allt i min roll som mig själv. Min trygghet o glädje smittar av sig på de jag möter, både på jobbet o privat samt bland de jag ännu inte känner. Jag möter främlingars blickar på gatan o jag ler o de ler tillbaka. Världen ligger öppen, solen lyser o allt är precis som det ska; perfekt."
Härlig kommentar från kursen: 10 steg till en lycklig relation!
Möten med öppna hjärtan där man verkligen vill och kan fatta den andre och blir fattad är de mest magiska mötena som finns. Där blir jag synlig även för mig själv, och blir den jag trivs med att vara.
Fin feedback!
Hej! Ville bara tacka för din föreläsning! Väldigt bra! Har tänkt mycket på det du upprepade wired to connect ( visit var det så)? Fantastiskt och otroligt viktigt budskap! Hur skulle du översätta det till Svenska för rätta klangen om du förstår hur jag menar!? Jag skulle också vilja använda det, det är så sant! Så viktigt! Superbar! En ensam herre sa till mig, i Sverige har vi en lag att hästar inte få leva ensamma, men det finns ingen sådan lag för människor! Ha det bäst och en fantastisk dag!
Fint, berörande och generöst inlägg😃
Hej Eva, Jag kom in på Evas relationspodd av en liten slump men jag vill bara skriva och berätta hur otroligt mycket jag lär mig av att lyssna på den! Så intressant!! Jag har under de senaste tre åren jobbat både med mitt bagage och vi som par har också gått i olika terapier. Jag har själv fått upp ögonen för att hjälpa andra så jag har även utbildat mig inom pardynamik och sorgbearbetning. Jag lyssnade nu på ”Självhjälpstrender” och vill bara tacka för att du delade med dig av ”skägghistorien”… SÅÅ inspirerande och tydliggörande då det vi kämpar med ofta är kampen "tillit/icke tillit". Jag såg så klart hur mitt bagage får mig att reagera med bristande tillit (i ditt fall kritik) vilket i sin tur triggar igång min man som avskyr att jag ens tänker tanken att jag inte litar på honom. Jag tar med mig denna berättelse hem idag så kanske den kan hjälpa oss ett steg på vägen. Oavsett så tack igen!:)
Viktig kommentar gällande podden
Hej Eva! Du har en jävligt bra podd! Kloka saker säger du, men hur lätt är det att leva så som du lär?
Berörande kommentar från en kvinna som går min utbildning: Att leva istället för att överleva, den stora bilden.
Tack för en mycket givande utbildning, som du skriver, den förändrar sättet jag talar med mina kära barn. Bland den största av gåvor. Varmt tack!
Fin feedback från en härlig person som gått min kurs: Från Problem till Kontakt, 10 steg mot nya möjligheter.
Fantastiskt bra för mig-slukat all info. Måste lyssna igen. Skall läsa på om den stora utbildningen.... TACK så länge Eva 🙂
Berörande feedback gällande en av mina böcker!
Känner inte lika mycket skuld och skam idag! Jag har placerat ett hjärta runt mig! Stort tack till boken ”Du förstör vår relation”. Så bra och nödvändig för mig att läsa. Vissa kapitel gick rakt in! Speciellt kap 10-12.
Berörande feedback från en mycket generös och modig kvinna.
Hej Eva! Tänk vad annorlunda mitt liv sett ut om vi aldrig setts. Jag kommer så väl ihåg min känsla av att känna att jag kunde sätta ord på saker utan att vara rädd när jag satt i ditt rum. Där och då blev jag tack vare dig och min inneboende längtan, tro och vilja att skapa innerliga relationer, en mycket modigare kvinna, en bättre mamma och partner. Har satt ett hjärta runt många saker sen dess och till och med inom mig sagt hurra en konflikt, så spännande. 😃
Berörande respons på ett av mina nyhetsbrev
Fina Eva Jag vill gärna vara en av dem som delar med mig så du kan ta dina kloka beslut och fördela din värdefulla tid. Jag och min förra man var ju med på din workshop för par. Jag tyckte den gav mig massor men jag kunde inte nyttja det då. Det fanns ju ingen motpart med öppen mottagarplats. Nu när jag fem år efter separationen inleder en ny relation så ser jag dock hur stor skillnad det är när man är två som är öppna för att omsätta det du lär ut. Ibland sår man ju frukten av kunskap senare och jag är dig evigt tacksam för allt du gjort för mig. Tack för allt!
Härlig feedback från en målmedveten och generös kvinna 😃
Hej Eva! Jag hinner sällan läsa dina nyhetsbrev men jag äääälskar att få dem. Jag blir så glad när de dimper ner i inkorgen. För mig fungerar de som en påminnelse om den otroliga hjälp jag fått av dig och de verktyg du gett mig i livet. Att du finns och att ditt fantastiska arbete fortsätter. Jag tänker åååh det där ska jag läsa sen. Jag hinner oftast inte läsa sen men bara att de kommer ger mig en puff i rätt riktning. Jag tipsar ofta andra om dina poddar, böcker och kurser för det du lärt mig och inspirerat mig till har hjälpt mig såå mycket. Tack!
Fin feedback via email.
Hej Eva! Jag läser ALLTID dina nyhetsbrev! Dom är ALLTID bra! Dina youtubeklipp är också ofta bra. Den du skickade här med Anders Hansen var outstanding det bästa jag kollat på på länge. TACK! ❤️ Jag har lyssnat på dej, jag har gått den korta kursen, jag har läst minst en bok, jag har träffat dej i Kungsbacka en gång. Du inspirerar mej! Tack igen för dina kloka ord!
Fin feedback!
Hej! Snubblade precis in på din hemsida och läste om dopamin. Otroligt intressant. I texten hänvisar du till en video på ämnet. Skulle jättegärna ta del av den om det vore möjligt. Tusen tack för ditt sätt att på ett enkelt sätt fånga och förklara dessa fenomen! Är väldigt intresserad av att lära mig mer om vår hjärnas olika signalsubstanser.
Berörande feedback av en målmedveten kvinna!!
Hej, Vill framföra ett stort tack till Eva. Jag tog en privat sektion med Eva och två med min man, för 6 månader sedan. Vi har aldrig haft det så bra som vi har det nu. Kan tillägga att vi bokade ett möte med en terapeut i Stockholm och det var hemskt för oss båda då hon var partisk och bara ville prata om ”pricken”. Nu vill jag lyssna och lära mer. Var börjar jag?
Att leva istället för att överleva, den stora bilden.
Nu hoppar jag bakåt i utbildningen och har just återvänt till den här sidan. Det känns hoppfullt när jag ser att de här raderna-som första gången bara var ord för mig- nu har börjat leva i mitt liv. Jag trampar absolut ner i gamla gropar fortfarande, i princip lika ofta som förut, men kommer mycket snabbare upp igen. När jag eller min man blir triggade av varandra tar ofta nyfikenheten över, jag blir riktigt uppiggad av att vända uppmärksamheten mot vad som händer i och mellan oss istället för att bli maktlöst reaktiv. Många gånger lyckas jag pausa autopiloten och hinner tänka "Ok, i vanliga fall brukar jag ta det där danssteget när han gör så, undrar hur det blir om jag istället gör en piruett åt det där hållet". Ofta blir utfallet något helt annat och när jag fokuserar på att det blev ett annat resultat känns det som att jag sakta men säkert programmerar om autopiloten. Det ger mig både kraft och inspiration att fortsätta utforska och det ger också en härlig känsla av frihet!
Svar från admin: Admin
Tack för ett härligt inlägg. När vi lär oss att lugna och reglera oss lite bättre så är det betydligt lättare att vara öppna och nyfikna. Jag kan verkligen förstå att du känner både kraft och inspiration. Gissar att du också känner dig lite stolt? Det är du som har valt att säga ja till utbildningen och att göra den. Det är du som lekfullt väljer att gå på upptäcktsfärd och utforska. Yeah!
Peter & Cecilia
”Vi träffades i augusti 2017 och vi fick tidigt i vår relation chansen att gå en utbildning i interpersonell neurobiologi hos Eva Berlander. ( Att leva istället för att överleva, den stora bilden) Under den tiden gjorde vi många insikter om oss själva och varandra, och fick framförallt ett gemensamt språk. Vi förtydligade också vad vi tycker är det allra viktigaste i vår relation och det har vi tagit med oss i vår vardag sedan dess.
Berörande och modigt inlägg gällande Evas relationspodd
Jag har alltid varit värdelös i andras ögon. Din podd ger mig lite hopp. Nu ska fan gå kursen som du rekommenderar oss att göra. Får se om jag kommer att fatta den... tack!
Berörande respons gällande Evas relationspodd
Hej Eva, jag har under lång tid lyssnat på- och varmt och innerligt uppskattat dina poddavsnitt som för mig verkligen stuckit ut positivt i mängden av personlig påfyllnad man kan finna ute i etern. Att du därtill har delat så mycket klokskap kring det personliga och moderna ledarskapet har fått mig att sprida dina avsnitt även i ledningsgruppen inom den organisation jag sedermera valde att lämna. Tack!
Berörande feedback från Workshopen för par.
Hej och stort tack för en fantastisk workshop! Så fint du guidade din grupp! Jag känner att mycket av det jag läst under de senaste åren avseende personlig utveckling integrerades i mig denna helg! Jag är verkligen tacksam över helgens resultat! Inser att jag delvis har mått dåligt pga. min dåliga relation till min man. Nu är det nästan som om vi är nykära! Tack!