/* */

Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

59 inlägg.
Fin feedback som vi fick via mail!
Tjena Eva, Lyssnade på dig och Debby idag, kul att lyssna och du är grymt duktig på att få till bra samtal👍 Trevlig kväll!
Fint inlägg från målmedveten kvinna som går E-learning: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden
Jag läser vad jag skrev vid start och slås av att det hänt otroligt mycket vad gäller det jag skrev 'att jag vågar vara öppen med mina känslor och behov, att det är 'chill' att prata om det'. Numera ser jag det som att jag kan lugna mig själv när gör det så att det är lättare för andra att vara lugna. Otroligt skönt och häftigt att läsa. Blir peppad för nya mål, visioner och 'om jag kunde trolla'. Tack Eva. Resan fortsätter.
Fin feedback från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden tillsammans med sin man. G
Hej Eva och tack för en superbra kurs!
Del av en berörande kommentar från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden.
Hej Eva. Tack för en jättebra kurs! Jag är uppvuxen med en mamma med allvarlig psykisk sjukdom (ibland psykoser) och även alkoholism. Med din kurs börjar jag få bättre förståelse för hur jag nu som vuxen har kvar dessa utvecklade försvarsmekanismer och vad jag kan göra istället.
Lisa
Fin respons på att min bok: Du förstör vår relation är den mest lästa E-boken i kategorin ”Personlig utveckling”! (Nextory) "Grattis! Sååååå underbart! Ni rockar! Kraaaam"
Fin kommentar från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva- IPNB, den stora bilden
Hej Eva, Deltar på denna kurs av nyfikenhet då jag lyssnade på Dig i en intervju med Jenny Hagman. Jag vill ha mer kunskap och insikter för att utveckla mig och mitt liv. Jag har ett bra liv och lever med min man och vi har två fina utflugna barn som vi har god kontakt med samt vår älskade hund. Det skall bli spännande och lite oroligt hur ärlig jag kommer vara i mina tankar och handlingar.
Admin
Härlig kommentar från en man som har påbörjat distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden. "Känns jättefint att vara här. Har gått den korta introkursen och kände att det här var något för mig. Känner verkligen att jag vill ta mig själv på allvar och läka gamla sår och börja blicka framåt med mer hopp. Spännande :-)"
Admin
Fin kommentar från en kvinna som går distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden: "Jag kan också passa på att säga att jag blivit positivt förvånad att denna utbildning är så omfattande och mer djupgående jämfört med den första 10 stegs utbildningen. Mer än jag trodde."
Admin
Kommentar från en härlig kvinna som går kursen: 10 steg mot nya möjligheter. "Jag önskar att jag hade sett och förstått detta så mycket tidigare. Men är tacksam för att jag idag på ett bättre sätt kan se och förstå. Jag övar varje dag på detta."
Svar från admin: Admin
Du önskar att du sett och förstått detta tidigare. Förstår det. Hurra för dig själv att du väljer att gå på en spännande resa med dig själv i relation till andra. Kom ihåg att medkänsla är snabbaste vägen till utveckling så kom ihåg att "sätta ett hjärta runt dig själv" när du går igenom kursen. Fint att du tränar. Kram Eva
Admin
Deltagare på kursen: 10 steg mot nya möjligheter. "Tog till mig att se relationer ut ur ett större perspektiv. Kanske det är svårt att alltid kunna mötas 50/50 beroende på förmåga från båda personer. Men det är nog viktigt att det iaf finns en strävan och önskan att kunna mötas från båda parter. Jag tycker det är lättare att lära mig via metaforer och andra sätt. Passar mig så bra och sparar mig på både kraft och energi."
Admin
Kommentar från en deltagare på distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden. Hej Eva. Tack för en jättebra kurs.🙏🏻
Från en fin man som lyssnar på Evas relationspodd!
Riktigt bra podd-avsnitt med Tommy Ivarsson 👍 Ha en go helg!
Admin
Delar ur ett fint brev som landat i min mailbox. Hej Eva! Tack för dina fantastiska poddar!! Jag tror att de på sätt och vis har räddat livet på mig under en tung kris under hösten. Framförallt för att jag fått fördjupade kunskaper om vår fantastiska hjärna och vad den "ställer till med" i våra relationer. Jag har gått igenom en svår kris (otrohet och hot om skilsmässa). Det var djupt traumatiskt för mig. Men samtidigt så blev det så tydligt för mig att vår relation var allt annat än bra och att vi inte kan fortsätta på det sättet som vi gjort. Vi har två fina barn och jag älskar honom djupt och han älskar mig också, men fastnar lätt i våra kratrar. Vi går i parterapi och det har nog varit bra i den akuta krisen. Nu känner jag dock att terapeuten inte lyckas föra oss vidare i vår relation utan det blir att vi sitter och ältar våra problem och det känns så fel. Vi åker ofta därifrån i sämre skick än vi kom dit! Min man är en typisk vad du brukar kalla sköldpadda och jag är mer av en känslomänniska. Jag vill så gärna att vi ska kunna få rätt förutsättningar att bygga vår relation stark och det vill han också. Men efter många års äktenskap är det svårt att vända skutan rätt på egen hand. Tack för ditt fina arbete!
Admin
Härlig kvinna som går utbildningen: Interpersonell neurobiologi - den stora bilden. Jag har hört dig berätta om den här händelsen flera ggr förut och ändå blev jag extra starkt berörd denna gång. Som att den rörde mig på ett ännu djupare plan. Så det är bra att du "tjatar om" samma saker igen och igen 😉 första ggn fattar man med intellektet, andra ggn tänker man jaja det där har jag hört och sen typ tredje ggn sätter det sig i magen. Jag känner igen mig så starkt i det där känslan av utanförskap och jag sörjer alla de ggr jag hamnat i liknande situationer med min partner eller med mina vänner och inte haft verktyg att kunna klättra upp ur den där kratern. Mycket hade kunnat se annorlunda ut i livet ifall jag kunnat hantera det. Jag har i dessa stunder ofta fattat att känslan varit orimlig och inte hört ihop med nuet men istället för att kunna ta mig ur det hela genom att lugna mig har jag istället bara känt skuld och skam över mina känslor och min oförmåga och dragit mig undan. Och sen låtsats som att ingenting hänt.
Admin
Ytterligare fin kommentar från en modig kvinna så går vår utbildning: IPNB - den stora bilden. "Det här är otroligt viktigt. Jag börjar äntligen förstå fraserna fruktsallad och smoothie. När vi kan skilja på våra känslor kan vi förstå vad som är jag och du. Detta i sig leder till att jag kan förhålla mig till min partner på ett naturligt icke ansträngt sätt för nu kan jag differentiera. VAD INTRESSANT!" 😃
Admin
Feedback från en kvinna som går våra utbildningar: IPNB - stora bilden & IPNB detaljerna. "Du berörde en så otroligt känslig punkt hos mig, jag har alltid förknippat stå upp för sig själv som att ta på sig armanikostymen och hamna i försvar. Antingen genom aggressivitet eller maktkamper. Men efter den hör videon förstår jag nu att stå upp för sig själv är att förmedla budskapet på ett mjukt sätt utan att ta på sig armanikostymen. Tack!"
Admin
Ett fint brev som landade i min mailbox. - "Jag hoppas att det är väl med dig och dina nära och kära i dessa extraordinära tider. Jag har spenderat min söndagsförmiddagen ditt och Dan Hassons sällskap(via din podcast) och ville höra av mig och tacka så mycket för inspiration, bekräftelse och härliga tankar om medmänsklighet i livet som stort!❤ Jag tycker själv att ren, enkel och varm hövlighet har hamnat alldeles för långt i skymundan i så många sammanhang och som "gammal"/fd företagssköterska så ligger ju arbetsmiljö nära hjärtat också. Det lilla som krävs för hövlighet kan ju göra en så oändlig skillnad såväl mellan kollegor som partners privat(och hövlighet mot dig själv med, som du så klokt säger!). It's all relations and communications! Så att lyssna på dig och Dan värmde verkligen mitt hjärta denna förmiddag! Tusen tack!🙏💞 Sååå spännande!" Stina
Admin
Tack Eva” för din generositet och kärlek du sprider för att ge människor möjlighet att utvecklas och må bra! Love Susanne
Admin
Fin feedback från en kvinna som nyss deltagit på vår workshop för par! "Om Ni funderar på att gå en workshop…..funderar inte bara gör det. Inspirerande, lärorikt och spännande".
Admin
En fin kommentar som kom som en respons på en liten film från mig på Linkedin. Tack Eva Berlander. En konflikt - så spännande!! - en bra påminnelse inför dagen. Skall stötta ett företag i en konflikt som uppstått. Mina ord brukar vara ”bakom varje klagomål finns ett önskemål - hitta det”. I dag kommer jag välja ditt ord i stället - längtan! För i detta fallet är det nog det - en längtan att bli sedd, hörd, uppskattad och förstådd. Marie
Du vet väl om att du kan göra alla våra utbildningar på distans? Så spännande!
Du vet väl om att du kan göra alla våra utbildningar på distans? Så spännande!