/* */

Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

86 inlägg.
Förhoppningsfull
En föreläsning som alla borde lyssna på – oavsett var man befinner sig i sin relation. Som singel känner jag plötsligt en varm förståelse för mig själv och mitt ex. Tack!
Göran
Vilken kick! Jag är fylld av entusiasm och beslutsamhet av att skapa kärleksfulla relationer i mitt liv! Tack för workshopen!
Lena
Har nyss läst klart din bok; Att Leva istället för att överleva. En mycket bra bok som skapar hopp. Tack!
R & T
Vi vill bara sända dig vårt varmaste tack! Det har nu gått en vecka sedan du lärde oss leva istället för att överleva. Vårt äktenskap var som ett ishav. Du gav oss en isbrytare och nu har två jättesköldpaddor kommit i land. Nu har vi kommit ut våra skal och är som nykära! Kära hälsningar till dig, Sven och Barbro!
Peter J
Eva, att se dig lära par att kommunicera är ett mästerligt hantverk. Du vet verkligen vad du gör. Nu ska jag hem och träna…
Ett målmedvetet par
Jag och min man har haft de bästa 9 månaderna på väldigt många år. Känns äntligen som om terapin hos dig landade ordentligt. Visserligen finns en del djupt rotade försvarsmekanismer kvar som när tröttheten och stressen tar ut sin rätt men skillnaden i vår relation från då och nu är ljusårs skillnad. Stort tack för den hjälpen!
Gå en av våra spännande utbildningar eller kurser online!
Köp onlinekursen "10 steg till nya möjligheter och få en extra kurs på köpet att dela med någon du bryr dig om