/* */

Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

109 inlägg.
Berörande kommentar från en kvinna som går en distansutbildning😃
Att bli sedd, hörd och bekräftad har varit min livsönskan! Har sökt det utanför mig själv. När denna ”kris” började skrev jag - Får jag det inte utifrån behöver jag söka det inom mig. Och sen fick jag kontakt med dig, Eva. Tack! Jag ska gå hel ur det här!
En av många fina responser från min medverkan i Karlavagnen i Radio P4: Nu är den här - Semestertider.
Tack för allt du sa på radio igår. Stor igenkänning och mycket inspirerande att höra dig! Nu ska vi lyssna på Evas relationspodd i sommar! 🙏🏻🔆
Fint inlägg på vår 10 stegs kurs mot nya möjligheter 😃
”Vanlig” terapi fungerar inte på detta sätt! Kanske det fyller sin uppgift men oftast förstärker det bara beteenden och vi blir problemet. När jag läste boken ”Leva istället för att överleva” blev jag så glad över att det fanns en annan metod som bara känns RÄTT!
Admin
Fint inlägg från en kvinna som går utbildningen för terapeuter. "Tack Eva för ditt svar. Jag är så väldigt glad över att jag valt att ta den stora utbildningen som jag snart är klar med. Fantastiskt material och alla reflektioner som kommer med det. Jag använder verkligen mycket av era ord och interpersonell neurobiologi i mitt eget jobb som terapeut och det gör det så mycket enklare att komma framåt med klienter i deras egna processer. Jag känner stor tacksamhet!"
Deltagare på workshopen: Att leva istället för att överleva!
En fantastisk helg med många insikter och kunskap. Rekommenderar den varmt till alla som är intresserade av att se nya sidor i sig själv och också vad de sidorna bidrar med i de relationer du har runt dig. Evas kunskap och sätt att hålla gruppen är enastående, och den samlade erfarenheten i rummet avgörande för att förstå innehållet i kursen till fullo. Vi sitter verkligen i samma båt och är inte så olika trots olika erfarenheter… Cecilia
Sandra
Hi Eva, I just finished reading your book on relationships. Your writing is both simple and profound, and it touched me deeply. Thank You!
Helena
Jag började med din podcast och blev så inspirerad att jag nu tagit flera av dina utbildningar. Det är så bra och har givit mig så mycket kraft att se framåt efter en massa år av förluster av nära anhöriga i sjukdomar och medberoende. Nu ska jag sluta nedvärdera mig själv och börja leva istället för att vara kvar i all sorg. Stort tack för allt du delar med dig, känner igen mig i så mycket!
Härlig feedback! 😃
Evas djupa kompetens inom IPNB och med tekniker och verktyg till att utveckla varma relationer mellan människor i ett system gör henne till en proffsig guide för dig, privat eller i jobbet, som vill förstå och förändra dig själv med effekten bättre relationer och prestationer. Evas förmåga att möta grupper och individer med varma icke dömande ögon smittar.
Berörande feedback gällande Evas relationspodd!
Hej jag har lyssnat mycket på Evas relationspodd och tycker för mig att de är suveränt att lyssna på och för mig att komma underfund på hur jag själv fungerar Jag vill tacka Eva med hela mitt hjärta för möjligheten att få samla tankar med ord och förståelse så jag fattar vad som hänt och hur vi ska kunna gå vidare. ❣️
Fin feedback som vi fick via mail!
Tjena Eva, Lyssnade på dig och Debby idag, kul att lyssna och du är grymt duktig på att få till bra samtal👍 Trevlig kväll!
Fint inlägg från målmedveten kvinna som går E-learning: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden
Jag läser vad jag skrev vid start och slås av att det hänt otroligt mycket vad gäller det jag skrev 'att jag vågar vara öppen med mina känslor och behov, att det är 'chill' att prata om det'. Numera ser jag det som att jag kan lugna mig själv när gör det så att det är lättare för andra att vara lugna. Otroligt skönt och häftigt att läsa. Blir peppad för nya mål, visioner och 'om jag kunde trolla'. Tack Eva. Resan fortsätter.
Fin feedback från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden tillsammans med sin man. G
Hej Eva och tack för en superbra kurs!
Del av en berörande kommentar från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden.
Hej Eva. Tack för en jättebra kurs! Jag är uppvuxen med en mamma med allvarlig psykisk sjukdom (ibland psykoser) och även alkoholism. Med din kurs börjar jag få bättre förståelse för hur jag nu som vuxen har kvar dessa utvecklade försvarsmekanismer och vad jag kan göra istället.
Lisa
Fin respons på att min bok: Du förstör vår relation är den mest lästa E-boken i kategorin ”Personlig utveckling”! (Nextory) "Grattis! Sååååå underbart! Ni rockar! Kraaaam"
Fin kommentar från en kvinna som går utbildningen: Att leva istället för att överleva- IPNB, den stora bilden
Hej Eva, Deltar på denna kurs av nyfikenhet då jag lyssnade på Dig i en intervju med Jenny Hagman. Jag vill ha mer kunskap och insikter för att utveckla mig och mitt liv. Jag har ett bra liv och lever med min man och vi har två fina utflugna barn som vi har god kontakt med samt vår älskade hund. Det skall bli spännande och lite oroligt hur ärlig jag kommer vara i mina tankar och handlingar.
Admin
Härlig kommentar från en man som har påbörjat distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden. "Känns jättefint att vara här. Har gått den korta introkursen och kände att det här var något för mig. Känner verkligen att jag vill ta mig själv på allvar och läka gamla sår och börja blicka framåt med mer hopp. Spännande :-)"
Admin
Fin kommentar från en kvinna som går distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden: "Jag kan också passa på att säga att jag blivit positivt förvånad att denna utbildning är så omfattande och mer djupgående jämfört med den första 10 stegs utbildningen. Mer än jag trodde."
Admin
Kommentar från en härlig kvinna som går kursen: 10 steg mot nya möjligheter. "Jag önskar att jag hade sett och förstått detta så mycket tidigare. Men är tacksam för att jag idag på ett bättre sätt kan se och förstå. Jag övar varje dag på detta."
Svar från admin: Admin
Du önskar att du sett och förstått detta tidigare. Förstår det. Hurra för dig själv att du väljer att gå på en spännande resa med dig själv i relation till andra. Kom ihåg att medkänsla är snabbaste vägen till utveckling så kom ihåg att "sätta ett hjärta runt dig själv" när du går igenom kursen. Fint att du tränar. Kram Eva
Admin
Deltagare på kursen: 10 steg mot nya möjligheter. "Tog till mig att se relationer ut ur ett större perspektiv. Kanske det är svårt att alltid kunna mötas 50/50 beroende på förmåga från båda personer. Men det är nog viktigt att det iaf finns en strävan och önskan att kunna mötas från båda parter. Jag tycker det är lättare att lära mig via metaforer och andra sätt. Passar mig så bra och sparar mig på både kraft och energi."
Admin
Kommentar från en deltagare på distansutbildningen: Att leva istället för att överleva - IPNB, den stora bilden. Hej Eva. Tack för en jättebra kurs.🙏🏻