/* */

Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

70 inlägg.
Louice J
TACK för denna kunskap! Det är så ytterst skönt att ta in detta, lyssna och känna och tänka på vad det här handlar om och vad det betyder. Jag ÄLSKAR att det är ett val och att jag kan göra det valet. Att kunna förstå vad det innebär att välja och förstå mig själv, förstå min omgivning och speciellt mina nära och kära.TACK!
Marjo Carlsson // www.3i-syntes.se
Integrera neurobiologi med terapi INT-utbildningen har givit mitt arbete en dimension till. IPNB perspektivet har fattats mig både privat och i arbetet. Synsättet lyfter bort så mycket skuld och skam, vilket underlättar läkning och förändring hos både individer och par. Eva har ett fenomenalt sätt att förmedla det forskning visar om det som gör terapi verksamt. Med humor och värme delar hon generöst med sig av sin kunskap och sin långa erfarenhet
Hoppfull
Vill framföra ett stort INNERLIGT tack för Ditt livsbejakande föreläsning; att leva istället för att överleva. Detta var första gången jag och min man var på ett relationsföredrag och vi var nog båda spända och nervösa på vad som skulle hända. Det du pratade om var slående likt hur vi har det i vår relation och jag förstår nu att vi inte på något sätt är unika och ensamma… För mig personligen blev jag så GLAD över att du tryckte på hur viktigt det är med bekräftelse, att se på varandra och tala vänligt till varandra. Det är något jag försöker leva efter men tyvärr inte alltid lyckas. Påverkas själv starkt om jag inte får samma feed-back tillbaka och har då så svårt för att hålla fast vid mitt glada humör. Jag hoppas att vi nu efter att ha lyssnat på ditt föredrag kan ta hjälp av dina råd och bli bättre på att aktivt lyssna på varandra och försöka bryta mönster som tidigare bara lett till tråkiga låsningar mellan oss. Tack igen för ett fantastiskt föredrag som gav mig flera nya insikter om mig själv!
Klas
En fantastiskt inspirerande kväll fylld av hopp och skratt. Tack, jag får lust att lära mig mer.
Förhoppningsfull
En föreläsning som alla borde lyssna på – oavsett var man befinner sig i sin relation. Som singel känner jag plötsligt en varm förståelse för mig själv och mitt ex. Tack!
Göran
Vilken kick! Jag är fylld av entusiasm och beslutsamhet av att skapa kärleksfulla relationer i mitt liv! Tack för workshopen!
Lena
Har nyss läst klart din bok; Att Leva istället för att överleva. En mycket bra bok som skapar hopp. Tack!
R & T
Vi vill bara sända dig vårt varmaste tack! Det har nu gått en vecka sedan du lärde oss leva istället för att överleva. Vårt äktenskap var som ett ishav. Du gav oss en isbrytare och nu har två jättesköldpaddor kommit i land. Nu har vi kommit ut våra skal och är som nykära! Kära hälsningar till dig, Sven och Barbro!
Peter J
Eva, att se dig lära par att kommunicera är ett mästerligt hantverk. Du vet verkligen vad du gör. Nu ska jag hem och träna…
Ett målmedvetet par
Jag och min man har haft de bästa 9 månaderna på väldigt många år. Känns äntligen som om terapin hos dig landade ordentligt. Visserligen finns en del djupt rotade försvarsmekanismer kvar som när tröttheten och stressen tar ut sin rätt men skillnaden i vår relation från då och nu är ljusårs skillnad. Stort tack för den hjälpen!
Du vet väl om att du kan göra alla våra utbildningar på distans? Så spännande!
Du vet väl om att du kan göra alla våra utbildningar på distans? Så spännande!