Gästbok

Här kan du dela med dig av din erfarenhet av oss på Svenska Imagoinstitutet. Använd formuläret nedan. Du får givetvis vara anonym.

Vi får ständigt in berörande och fina insikter från våra kursdeltagare, några av dessa publicerar vi i vår gästbok för att kunna beröra och inspirera andra. Självklart nämner vi aldrig kursdeltagarnas namn.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken!

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Alla kommentarer godkänns manuellt innan de läggs ut på sidan.

173 inlägg.
Berörande feedback från en mycket generös och modig kvinna.
Hej Eva! Tänk vad annorlunda mitt liv sett ut om vi aldrig setts. Jag kommer så väl ihåg min känsla av att känna att jag kunde sätta ord på saker utan att vara rädd när jag satt i ditt rum. Där och då blev jag tack vare dig och min inneboende längtan, tro och vilja att skapa innerliga relationer, en mycket modigare kvinna, en bättre mamma och partner. Har satt ett hjärta runt många saker sen dess och till och med inom mig sagt hurra en konflikt, så spännande. 😃
Berörande respons på ett av mina nyhetsbrev
Fina Eva Jag vill gärna vara en av dem som delar med mig så du kan ta dina kloka beslut och fördela din värdefulla tid. Jag och min förra man var ju med på din workshop för par. Jag tyckte den gav mig massor men jag kunde inte nyttja det då. Det fanns ju ingen motpart med öppen mottagarplats. Nu när jag fem år efter separationen inleder en ny relation så ser jag dock hur stor skillnad det är när man är två som är öppna för att omsätta det du lär ut. Ibland sår man ju frukten av kunskap senare och jag är dig evigt tacksam för allt du gjort för mig. Tack för allt!
Härlig feedback från en målmedveten och generös kvinna 😃
Hej Eva! Jag hinner sällan läsa dina nyhetsbrev men jag äääälskar att få dem. Jag blir så glad när de dimper ner i inkorgen. För mig fungerar de som en påminnelse om den otroliga hjälp jag fått av dig och de verktyg du gett mig i livet. Att du finns och att ditt fantastiska arbete fortsätter. Jag tänker åååh det där ska jag läsa sen. Jag hinner oftast inte läsa sen men bara att de kommer ger mig en puff i rätt riktning. Jag tipsar ofta andra om dina poddar, böcker och kurser för det du lärt mig och inspirerat mig till har hjälpt mig såå mycket. Tack!
Fin feedback via email.
Hej Eva! Jag läser ALLTID dina nyhetsbrev! Dom är ALLTID bra! Dina youtubeklipp är också ofta bra. Den du skickade här med Anders Hansen var outstanding det bästa jag kollat på på länge. TACK! ❤️ Jag har lyssnat på dej, jag har gått den korta kursen, jag har läst minst en bok, jag har träffat dej i Kungsbacka en gång. Du inspirerar mej! Tack igen för dina kloka ord!
Fin feedback!
Hej! Snubblade precis in på din hemsida och läste om dopamin. Otroligt intressant. I texten hänvisar du till en video på ämnet. Skulle jättegärna ta del av den om det vore möjligt. Tusen tack för ditt sätt att på ett enkelt sätt fånga och förklara dessa fenomen! Är väldigt intresserad av att lära mig mer om vår hjärnas olika signalsubstanser.
Berörande feedback av en målmedveten kvinna!!
Hej, Vill framföra ett stort tack till Eva. Jag tog en privat sektion med Eva och två med min man, för 6 månader sedan. Vi har aldrig haft det så bra som vi har det nu. Kan tillägga att vi bokade ett möte med en terapeut i Stockholm och det var hemskt för oss båda då hon var partisk och bara ville prata om ”pricken”. Nu vill jag lyssna och lära mer. Var börjar jag?
Att leva istället för att överleva, den stora bilden.
Nu hoppar jag bakåt i utbildningen och har just återvänt till den här sidan. Det känns hoppfullt när jag ser att de här raderna-som första gången bara var ord för mig- nu har börjat leva i mitt liv. Jag trampar absolut ner i gamla gropar fortfarande, i princip lika ofta som förut, men kommer mycket snabbare upp igen. När jag eller min man blir triggade av varandra tar ofta nyfikenheten över, jag blir riktigt uppiggad av att vända uppmärksamheten mot vad som händer i och mellan oss istället för att bli maktlöst reaktiv. Många gånger lyckas jag pausa autopiloten och hinner tänka "Ok, i vanliga fall brukar jag ta det där danssteget när han gör så, undrar hur det blir om jag istället gör en piruett åt det där hållet". Ofta blir utfallet något helt annat och när jag fokuserar på att det blev ett annat resultat känns det som att jag sakta men säkert programmerar om autopiloten. Det ger mig både kraft och inspiration att fortsätta utforska och det ger också en härlig känsla av frihet!
Svar från admin: Admin
Tack för ett härligt inlägg. När vi lär oss att lugna och reglera oss lite bättre så är det betydligt lättare att vara öppna och nyfikna. Jag kan verkligen förstå att du känner både kraft och inspiration. Gissar att du också känner dig lite stolt? Det är du som har valt att säga ja till utbildningen och att göra den. Det är du som lekfullt väljer att gå på upptäcktsfärd och utforska. Yeah!
Peter & Cecilia
”Vi träffades i augusti 2017 och vi fick tidigt i vår relation chansen att gå en utbildning i interpersonell neurobiologi hos Eva Berlander. ( Att leva istället för att överleva, den stora bilden) Under den tiden gjorde vi många insikter om oss själva och varandra, och fick framförallt ett gemensamt språk. Vi förtydligade också vad vi tycker är det allra viktigaste i vår relation och det har vi tagit med oss i vår vardag sedan dess.
Berörande och modigt inlägg gällande Evas relationspodd
Jag har alltid varit värdelös i andras ögon. Din podd ger mig lite hopp. Nu ska fan gå kursen som du rekommenderar oss att göra. Får se om jag kommer att fatta den... tack!
Berörande respons gällande Evas relationspodd
Hej Eva, jag har under lång tid lyssnat på- och varmt och innerligt uppskattat dina poddavsnitt som för mig verkligen stuckit ut positivt i mängden av personlig påfyllnad man kan finna ute i etern. Att du därtill har delat så mycket klokskap kring det personliga och moderna ledarskapet har fått mig att sprida dina avsnitt även i ledningsgruppen inom den organisation jag sedermera valde att lämna. Tack!
Berörande feedback från Workshopen för par.
Hej och stort tack för en fantastisk workshop! Så fint du guidade din grupp! Jag känner att mycket av det jag läst under de senaste åren avseende personlig utveckling integrerades i mig denna helg! Jag är verkligen tacksam över helgens resultat! Inser att jag delvis har mått dåligt pga. min dåliga relation till min man. Nu är det nästan som om vi är nykära! Tack!
Karin
Tack för en inspirerande, lärorik och berörande helg. Kombinationen av din erfarenhet, professionalitet och personlighet gjorde den mycket värdefull för oss. Vi fick med oss många kunskaper, insikter och verktyg. Fortsätt att sprida dina budskap med din fantastiska energi!
Ytterligare berörande feedback!
Tack Eva! Varje gång som jag får dina utskick blir jag glad. De hjälper mig att som du säger" lugna och reglera mitt galopperande nervsystem". Tacksam. 🙏🏻
Generös feedback via email
Tack Eva! Jag läser det flesta av dina mail o insuper din kunskap o tycker att jag lär mig, försöker! En orolig själ som jag är precis som du säger extra orolig nu. Dina ord i detta mail hjälper mig att ”tänka bättre”. Tack för detta o för att du genom erfarenhet o kunskap hjälper medmänniskor med mindre av dessa kvaliteter💝
Berörande inlägg från: Att leva istället för att överleva, den stora bilden
Ditt lekfulla sätt att förmedla den här delen förstärktes gånger tio av att jag såg filmen tillsammans med min tvååring som förtjust ropade "en till väska!" Att använda lite humor för att se min egen mänsklighet och alla de olika känslor som kan finnas samtidigt i livet är till stor hjälp i allt det tunga som händer just nu. Det blir också tydligt för mig med väskmetaforen att det jag alltid har sett som min styrka, nämligen att känna in andras känslor och behov, har baksidan att jag lätt blandar ihop mig och tar över andras känslor. Nu ser jag med stor spänning fram emot att få öppna alla de där väskorna och hälla ut innehållet i en stor hög på golvet och börja sortera och undersöka högen. Det känns lite som när man hittar gamla grejer på loppis, det kan finnas både skräp och pärlor. Ganska spännande faktiskt!
Fint och berörande mail.
Tack Eva för ett jättebra samtal i går. Flera ”pengar trillade ner”. Synd att min telefon strulade men jag känner mig så nöjd. Du är fantastisk ❗️
Fin och insiktsfull kommentar från en online deltagare.
Jag tänker att ibland behövs så lite för att förbättra hälsan. Det här känns som en nyckel för mig! Jag ser många områden där det gör gott: du-jag, dåtid-nutid-framtid, vila och avslappning-fokus och effektivitet. Kanske fattar jag inte allt rätt men ser fram emot nya insikter på området!
Viktig feedback
Min erfarenhet i arbetet med personer med beroendeproblematik är just att när de vågar acceptera abstinensen så är de på god väg mot tillfrisknande. Fick en bra bild att möta dem i det. Dessutom känner jag att använda det i min egen resa när smärtan kommer med mkt empati känns så sant. Mindre läskigt att stå i relation då tänker jag....
Berörande respons som kom till oss via ett mail.
Tack för en helt magisk workshop. Inte bara fick jag och min man kunskap som kan hjälpa oss som par, vi fick också lära oss det i en miljö och atmosfär fylld av positivitet och lyx. Att se hur andra par lärde sig att gå över bron kommer att hjälpa oss både hemma och på jobbet. Tack Eva, nu ska vi hem och träna!! Anonym
Fin och ansvarsfull kommentar 😃
Gillar tanken på att världsfred börjar med mig; hur jag förhåller mig och bemöter mig själv och min omvärld och att respekt och empati är nycklarna till en bättre värld. Tacksam för att få vara med på resan!