Välkommen till Eva Berlander och Svenska Imagoinstitutet

E-LEARNING, WORKSHOPS, BÖCKER, PODCAST OCH INTENSIVTERAPI.

Eva arbetar med terapeuter, företagsledare, par, grupper och enskilda individer. Hon är en mycket populär, varm och kunnig terapeut, mentaltränare och utbildare som med sin totala närvaro och gedigna kunskap, skapar trygghet, hopp, skratt och medvetenhet hos deltagarna. Hon lär dig (er) sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter, framgång och kärlek. Alltid med mycket fina resultat! Basen i hennes arbete är en integrerande dialog som hon kallar för ”att gå över bron”.

Svenska Imagoinstitutet vill tända din (er) hjärna genom att ge dig (er) kunskap som inifrån och ut berör ditt (ert) hjärta på riktigt!  Evas motto är:  ”vi har inga problem att lösa utan enbart ett äventyr att leva”. Ett spännande äventyr som leder dig (er) framåt.

VETENSKAP = EN VÄG FRAMÅT 

Under de senaste åren har vetenskapliga framsteg kraftigt utvidgat vår förmåga att erbjuda dramatiskt förbättrande resultat och djupare läkning för kliniska utmaningar som trauma, skam, ångest, självkritik, konflikter och oro. Många individer och par mår dåligt. De fastnar i oro, negativa tankar och oändliga konflikter som aldrig verkar hittar sin lösning. Känslan av tomhet, ensamhet och maktlöshet har slagit rot och de överlever mer än lever i sina relationer.

Många terapeuter kämpar för att förstå den praktiska tillämpningen av komplex vetenskaplig insikt och undrar: Hur kan jag effektivt använda vetenskap för att hjälpa mina klienter? Många terapeuter önskar även tydliga verktyg gällande sitt arbete med par i kris, men vet inte hur de ska göra det på bästa möjliga sätt, då par som hamnat i konflikt sällan är mottagliga för förändring. Även chefer och ledare kämpar med utbrändhet, konflikter på arbetsplatsen, omotiverad personal med sämre prestation som följd.

Svenska Imagoinstitutet erbjuder en mängd olika utbildningar. Tydligt och kraftfullt lär vi dig att tillämpa den senaste vetenskapliga insikten så att du  kan leda dig själv, dina par, dina anställda eller dina klienter mot ett mer integrerande och lyckligare liv. Du får grundläggande inblick i att tillämpa Interpersonell neurobiologi (IPNB) i ditt liv och på ditt arbete. Du får även möjlighet att under utbildningens gång, lyssna på andra ledande forskare inom psykisk hälsa och framgångsrika arbetsplatser. Utöver detta får du en unik möjlighet att låta dig beröras av andras insikter då utbildningarna är fyllda av insiktsfulla kommentarer. Eva Berlander (och andra kursledare) är även med dig under hela utbildningen via kommentarer och stöd. I de flesta utbildningarna ingår en eller flera böcker samt ibland en arbetsmanual. Interpersonell neurobiologi är helt enkelt relationernas neurovetenskap!

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla. Basen i vårt arbete är kommunikation som leder framåt.

Varmt välkommen/välkomna på en spännande resa!

P.S. I mån av tid tar Eva emot klienter för intensiv-terapi. Kontakta oss gärna, så vi får veta hur vi kan hjälpa dig (er) på bästa möjliga sätt. Förändring är alltid möjligt. Vilken tur!

Svenska Imagoinstitutet AB
Vallgatan 16, Kungsbacka
Telefon: 0300-13442 (Kopplat till vår mobil)
Organisationsnummer: 559038-5638