/* */

För par

Vi hjälper er att kommunicera och skapa

varma relationer!

Live sessioner och utbildningar som hjälper er att höra varandra på riktigt. Detta oavsett om ni ska fortsätta tillsammans eller inte. 

       PAR

Det ska vara enkelt, berörande
och baserat på forskning

 • Köp distansutbildning

  Köp distansutbildning

  Relation & Kommunikationsutbildning på distans på era villkor – när och var ni vill. Ni gör den tillsammans eller var och en för sig. Bok, manual, tydliga verktyg och övningar ingår. Välkomna!                                 

 • Få profesionell hjälp

  Få profesionell hjälp

  Tillsammans går vi ifrån problem till nya möjligheter. Genom att Eva  svarar på alla era kommentarer kommer ni att uppleva att hon är med er under hela er utbildning. En spännande resa som gör stor skillnad! 

 • Ni lär er att kommunicera

  Ni lär er att kommunicera

  Nu när hjärtat har blivit berört och ni har tagit in vad forskning visar fungerar, får ni en unik möjlighet att träna på det som leder er dit ni vill.         

Distansutbildningar och livemöten som förändrar ert liv – både som par och individer

Genom att svara på era kommentarer finns Eva Berlander med er under hela er utbildning.

Många väljer även att boka privata timmar (live) med Eva parallellt med sin utbildning. Allt för att fördjupa processen ytterligare. Ni kan komma till institutet, ringa eller ta ett möte via datorn. Självklart betalar ni separat för den tiden. Vi finns här för er och tillsammans gör vi skillnad!  

Börja här:

 • Gå in och boka vår introduktionskurs: Kontakt före problem: 10 steg till en lycklig relation. 
 • Boka ett live möte med Eva Berlander (live online eller ett fysiskt möte på institutet). Här hjälper Eva er vidare. Har ni frågor? Vi finns här för er! 
 • Har ni bestämt er för att skapa en förändring och verkligen lära er att kommunicera? Börja direkt med vår bästsäljare: Att leva istället för att överleva, den stora bilden. Ni läser mer nedan.
 • Vill ni på första parkett ta del av Evas framgångsrika arbete med par? Eva Berlander & Kommunikation 2.0, publiceras senhösten 2022. Förkunskaper krävs. Ni ska känna er varmt välkomna på en mycket spännande resa! 

VÅR BEST-SELLER Att leva i stället för att överleva, den stora bilden

VÅR BÄSTSÄLJARE!

En berörande online utbildning för par som vill lära sig att kommunicera, skapa kontakt och glädje i sina liv!

Kunskap om hjärnan befriar oss! Förändring är svårt. Speciellt när vi har fastnat i konflikter, problem, oro eller negativa tankar. Därför behöver vi med värme för oss själva och varandra, titta på det som är svårt från ett lite nytt perspektiv.

Trots att Eva Berlanders utbildningar vilar på forskning och lång erfarenhet, är det relationen emellan er och Eva, som är nycken till utveckling. Tillit leder helt enkelt till ett paradigmskifte som i sin tur ”tänder hjärnan” för motivation, träning, glädje, förändring och nytt.

En berörande kommunikationsutbildning som gör stor skillnad – detta oavsett om ni ska fortsätta er resa tillsammans eller inte. Genom att svara på era kommentarer är Eva med er genom hela utbildningen. Ni har även förtur till live-timmar hos henne.  

Efter avslutad utbildning får ni (om ni vill) ett diplom. Bok och en manual ingår i priset. Är ni två som gör utbildningen tillsammans köper ni en extra manual för 300 kr. 

En av många härliga kommentarer från en deltagare:Jag uppskattar dig som har skapat denna utbildning! Jag uppskattar dig för ditt vattenfall av ord! Jag uppskattar dig för din glädje, den inspiration du ger  och för alla ”så spännande – så intressant”! Åsså uppskattar jag mig som tar mig själv på allvar och gör detta med både glädje och entusiasm! HEAL! ”

Välkomna på en mycket spännande och utvecklande resa❣️ 

Kontakt före problem: 10 viktiga steg till en lycklig relation

En bra start för er som vill skapa förändring

Vår mest uppskattade kurs! 

Att leva istället för att överleva – Workshop för par

En trygg, positiv och berörander helg för par på Varbergs kusthotell.

Live workshop

 

Boka intensivterapi med Eva Berlander (live)

Lär er mer om kommunikation som leder till kontakt 

Intensivterapi för par

Bakom varje kritik och gräl ligger en önskan – en längtan som vi sällan hör

   

Med och av Eva Berlander 

Föreläsning som inspirerar och skapar motivation

Gå till shoppen för fler kurser, utbildningar och böcker ››

Feedback från fina deltagare

 • Tack för en mycket bra kurs

  Jag gillar verkligen att du ser detta med problem och svårigheter från en lite annat perspektiv! Nu ska jag snart fortsätta med den grundutbildningen. Så spännande!

  Tack för en mycket bra kurs
 • Väldigt bra

  Tack Eva för en fantastisk dag! Min fru och jag har aldrig kunnat prata om dessa saker tidigare. En berörande, viktig och glädjefylld dag. Alla borde lära sig att ”gå över bron”!

  Väldigt bra
  Petter
  Deltagare

Kontakta oss

Om du är osäker på hur du ska börja, ring oss så hjälper vi dig vidare för nästa steg mot ett sundare liv, tillsammans och som individer.