Visa produkter inkl. momsVisa produkter exkl. moms

För par

front_column_3_v2

Kunskap som tar dig ett steg längre i din relation

Eva Berlander grundade Svenska Imagoinstitutet, ett utbildningscentrum med det långsiktiga målet att skapa en bättre värld, ett par, en individ i taget.

Genom linsen av Interpersonell neurobiolog IPNB), arbetar vi med Mental träning, Imago relationsterapi och Mindfulness med målet att skapa kärleksfulla relationer i vårt samhälle. Syftet är att inspirera människor till att se på till synes hopplösa konflikter och problem ur perspektivet: ”Så spännande!” Konflikter och svårigheter bär nämligen ofta med sig möjligheten till utveckling och nyckeln till förändring. Ett bra alternativ till traditionell familjerådgivning.

Vi lär dig se sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter och kärlek.

Att Hurra för konflikter

Att leva i en svår relation kan vara oerhört smärtsamt. När Eva uppmuntrar oss att hurra för konflikter tar hon inte bort det allvarliga i att ha det svårt tillsammans. Hon vill entusiasmera till att lugna nervsystemet och uppmuntra oss att se det som gör ”ont” från ett nytt perspektiv. Vårt arbete grundar sig på vetenskap och forskning inom området mänskliga relationer. För att uppleva hälsa, välmående och glädje behöver vi vara uppmärksamma på vad som fungerar och vad som inte fungerar i våra relationer. Vi behöver förstå vad vi kan göra för att skapa den integrering i vårt eget nervsystem som leder till harmoni och balans.

Att gå över bron

Genom att bland annat lära ut en integrerande dialog; ”Att gå över bron”, som bygger på närvaro, intoning, empati och inlevelse i den andra personens värld (och i vår egen) hjälper vi människor att hitta tillbaka till känslan av att vara livs levande – både tillsammans och var och en för sig. Detta oavsett om relationen kommer att fortsätta på det sätt som den tidigare varit.

Vi kan varmt rekommendera er att parallellt med mötet med en terapeut, köpa vår e-leraning:att leva istället för att överleva – Interpersonell neurobiologi, den stora bilden. 

En unik möjlighet där ni på snabbaste, enklaste och billigaste sätt får möjlighet att ta er dit ni vill. Denna e-learning kan jämföras med många timmars ”gratis” terapi då ni kan se filmerna om och om igen och ni lär er nytt hemma  – där livet sker. Detta oavsett om ni kommer att fortsätta er relation som ett par eller inte.

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla.

Varmt välkomna på en spännande resa! 

INTRODUKTIONSKURS
ONLINE

1 125 kr

10 steg mot nya möjligheter

En fin introduktionskurs som på kort stund ska ge er inspiration och inblick i det stora ämnet kärleksfulla relationer.

GRUNDUTBILDNING
ONLINE

10 950 kr

Att leva istället för att överleva

Online-utbildningen Interpersonell neurobiologi – den stora bilden, är gjord med avsikt att inspirera och hjälpa dig att se en ny väg mot nya möjligheter.

LIVE WORKSHOP

19 750 kr

Välkommen att delta på en workshop för individer och par.

Oavsett om ni är i en stabil eller en negativ, omtumlande relation, en relation som är på väg att upplösas eller redan separerade, är ”Att leva istället för att överleva” en gåva för er att kunna förstå, inspireras och transformeras.

LIVE WORKSHOP FÖRDJUPNING

7 500 kr

Integrera neurobiologi med livet (INL) under två dagar

Tillsammans integrerar vi materialet, lär oss kommunikation som leder till kontakt, skrattar och låter hjärtat bli berört.

Den här workshopen kräver särskilda förkunskaper.

BOKA INTRODUKTION MED EVA

3 700 kr

Träffa Eva live via Zoom eller på Institutet

Träffa Eva på institutet för en introduktion.

Observera att för att boka en tid med Eva måste ni ha tagit 10 steg mot nya möjligheter.

NY WORKSHOP INPLANERAD 18-20 OKTOBER 2020

Välkommen att delta på en workshop för individer och par, där dynamiken i Imago Relationsterapi, mental träning och det ”senaste” inom interpersonell neurobiologi blir levande. Oavsett om ni är i en stabil eller en negativ, omtumlande relation, en relation som är på väg att upplösas eller redan separerade, är ”Att leva istället för att överleva” en gåva för er att kunna förstå, inspireras och transformeras.

Med reservation för ombokning av datum på grund av rådande omständigheter kring Covid-19.

10 steg mot nya möjligheter - STARTPAKET

ONLINE
En fin start som inspirerar och ger kunskap om relationer. I denna online kurs ingår även Eva Berlanders bok; Att leva istället för att överleva; medveten dialog ger kärleken en chans.

INTERPERSONELL NEUROBIOLOGI - DEN STORA BILDEN

ONLINE - GRUNDKURS
Vår bästsäljande utbildning då den innehåller timtals med inspiration och ny kunskap, tryggt guidat av Eva Berlander. Eva visar även hur dialogen “att gå över bron” går till. Du kan göra den ensam eller tillsammans med en vän. Bok ingår.

INTERPERSONELL NEUROBIOLOGI - NIO DOMÄNER AV INTEGRATION - DETALJERNA

ONLINE - FÖRDJUPNING
Detta är ett samarbete mellan Svenska Imagoinstitutet och Psykologi med mera. Denna är för dig som vill fördjupa din kunskap inom personell neurobiologi för att använda det såväl inom ditt yrke eller i övriga livet.

Språket i denna utbildning utgår ifrån att du gått "Intepersonell neurobiologi - Den stora bilden"

RELATIONER & MENTAL TRÄNING

ONLINE
Eva Berlander och Dr Lars-Eric Uneståhl samtalar om den mentala träningens betydelse i relationer.

INTEGRERA NEUROBIOLOGI MED LIVET (INL)

ONLINE
En utbildning som vi kallar; cirkeln av expertis då vi tillsammans genom linsen av interpersonell neurobiologi (IPNB) integrerar begreppen; kärlek, konflikter, kommunikation, ledarskap, framgång och hälsa. Vi länkar vetenskap med praktiska övningar.

MEDVETEN NÄRVARO

ONLINE
I denna utbildningen får du tydligt lära dig redskap för att lugna och reglera din kropp, dina känslor och dina tankar.. Målet är att du ska bli gladare, starkare och vänligare.

INTENSVITERAPI FÖR PAR

LIVE
Kommer till Svenska Imagoinstitutet för en introduktion. Tar mellan två till tre timmar. Här får du en fin möjlighet att träffa Eva Berlander eller en annan terapeut som är auktoriserad via institutet. Här får vi lättast se och höra hur vi på bästa sätt hjälper dig vidare.

COMING A PART TO BE TOGETHER (ENG)

ONLINE
Tillsammans med Dr Pat Love bjuder Eva in till en workshop som bygger på såväl ljud, vetenskapliga principer och praktiska strategier. Lär dig principerna om emotionell reglering, medkänsla, att släppa det förflutna, gå över bron till andras verklighet och hedra skillnaderna utan att tappa greppet om dig själv och bli ditt bästa jag – var du än är.

CORE VALUE LIVING (ENG)

ONLINE
Tillsammans med Dr Pat Love bjuder Eva in till en workshop som bygger på såväl ljud, vetenskapliga principer och praktiska strategier. Lär dig principerna om emotionell reglering, medkänsla, att släppa det förflutna, gå över bron till andras verklighet och hedra skillnaderna utan att tappa greppet om dig själv och bli ditt bästa jag – var du än är.

INTRODUKTION

LIVE
Kom på introduktion hos Eva Berlander eller en terapeut i samarbete med institutet.
SVÅRT ATT VÄLJA?

SVÅRT ATT VÄLJA?

Är man osäker kan man alltid komma och ta en introduktionstid hos Eva eller någon annan och sen ta in den stora bilden av kunskap.

Många tror att detta alternativ är det bästa möjliga start men vår långa erfarenhet visar att det faktiskt är fel! Kunskap förändrar världen. Det är en sak att gå och mötas hos en skicklig terapeut och en annan att själva kunna förstå materialet och integrera det i vardagslivet. Därför vet vi, att online kurser, såväl online som på plats är av stor hjälp till att komma framåt. Det går dessutom snabbare, lättare och är billigare!

Fina ord från tidigare klienter

 • ”Jag har tidigare känt mig maktlös. Nu kan jag se hur jag kan skapa det liv jag vill ha.”

  - Daniel, 42
 • ”Alla skulle ha chansen att gå i egen terapi på detta sätt!! Positivt och spännande.”

  – Caroline, 43
 • ”Mitt problem med nära relationer, visade sig i mitt arbetsliv också.”

  – Bosse, 37
 • ”Det här ’arbetet’ med terapin är konkret, logisk och mycket värdefullt.”

  – Nils, 59
 • ”Detta ’arbete’ med mig själv, gör mig till en bättre företagare/chef.”

  – Lena M
 • ”Alla borde ta chansen!”

  – John-Åke, 56
 • ”Ett sätt att lära sig leva istället för att överleva”

  – Susanna Ericson

Låt dig inspireras av Eva Berlander och Dr. Pat Love (ENG) Magic moments

Journalist Eva Nordin interviewing Dr. Pat Love and Eva Berlander about Relationships Love. How do we create magical moments in our lives?