För par

Vi hjälper er att kommunicera och skapa

varma relationer!

Live sessioner och utbildningar som hjälper er att höra varandra på riktigt. Detta oavsett om ni ska fortsätta tillsammans eller inte. 

       PAR

Det ska vara enkelt, berörande
och baserat på forskning

 • Köp distansutbildning

  Köp distansutbildning

  Relation & Kommunikationsutbildning på distans på era villkor – när och var ni vill. Ni gör den tillsammans eller var och en för sig. Bok, manual, vetenskapliga fakta, live demonstrationer, tydliga verktyg och övningar ingår. Välkomna på en mycket berörande resa!                                 

 • Få profesionell hjälp

  Få profesionell hjälp

  Tillsammans går vi ifrån problem till nya möjligheter. Genom att Eva  svarar på alla era kommentarer kommer ni att uppleva att hon är med er under hela er utbildning. Självklart finns hon även här för er live. En positiv resa som gör stor, stor skillnad! 

 • Ni lär er att kommunicera

  Ni lär er att kommunicera

  Nu när hjärtat har blivit berört och ni har tagit in vad forskning visar fungerar, har ni en unik möjlighet att höra, er själva och varandra, för att förstå. Om ni vill, hjälper Eva er (live) att fördjupa processen ytterligare. 

Distansutbildningar och livemöten som förändrar ert liv – både som par och individer

We are seeking a paradigm shift so that the way we think of happiness, the way we live our lives and the way we talk to our self’s and others are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

Vi har valt att göra utbildningar som hjälper er att inifrån och ut, skapa förändring på riktigt! När ni lär er hemma där livet händer, parallellt med stöd av Eva Berlander (eller en annan duktig terapeut) integrerar ni materialet på bästa möjliga sätt. Livet händer inte i terapirummet utan hemma i er egen miljö.

Ni kommer att uppleva att Eva är med er under hela er resa genom att hon svarar live på alla era kommentarer. Några väljer även att boka intensiv terapi (live) med Eva parallellt med sin utbildning. Allt för att fördjupa processen ytterligare. Självklart betalar ni separat för den tiden. Vi finns här för er, både individuellt och för er som par och vi vet vad som fungerar!

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla. Allt för att ni ska få möjlighet att öppna upp för långvarig förändring, intimitet och glädje.

Börja här:

 • Gå in och boka vårt LILLA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKET för individer och par. Här ingår kursen: Kontakt före problem: 10 steg till en lycklig relation. (Detta gäller både den relation som vi har med oss själva och den vi har med andra) och föreläsningen; Bakom varje konflikt ligger en önskan. En längtan som vi tyvärr sällan hör. En bok ingår också.
 • Om ni vill, boka gärna ett live möte med Eva Berlander (live online eller ett fysiskt möte på institutet). 
 • Har ni bestämt er för att ta emot Evas hjälp, börja direkt med vår bästsäljare: DET STORA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKETET. Här ingår en mängd av live- demonstrationer, kurser, utbildningar, föreläsningar och workshops med tillhörande övningar, utmaningar och vetenskaplig fakta. Tre böcker och en arbetsmanual ingår. Detta paket kan jämföras med många timmars terapi. Självklart kan ni ta live sessioner med Eva under kursens gång.
 • Ni läser mer om alla våra paketlösningar på www.berlanderproductions.se  Välkomna! 

VÅR BEST-SELLER Att leva i stället för att överleva, den stora bilden

VÅR BÄSTSÄLJARE!

En berörande onlineutbildning för par som vill lära sig att kommunicera, skapa kontakt och glädje i sina liv! (Denna utbildning ingår i vårt mellan – och stora relation och kommunikationspaket.)

Alla vill vi bli hörda, sedda och begripna på insidan! Förändring är svårt. Speciellt när vi har fastnat i konflikter, problem, oro eller negativa tankar. Därför behöver vi med värme för oss själva och varandra, titta på det som är svårt från ett lite nytt perspektiv.

Trots att Eva Berlanders utbildningar vilar på forskning och lång erfarenhet, är det relationen emellan er och Eva, som är nycken till utveckling. Tillit leder helt enkelt till ett paradigmskifte som i sin tur ”tänder hjärnan” för motivation, träning, glädje, förändring och nytt.

En berörande kommunikationsutbildning som gör stor skillnad – detta oavsett om ni ska fortsätta er resa tillsammans eller inte. Genom att svara på era kommentarer är Eva med er genom hela utbildningen. Ni har även förtur till live-timmar hos henne. Är ni två som gör utbildningen tillsammans köper ni en extra manual för 300 kr. Ni kan även köpa till en länk för halva priset. 

Två av många härliga kommentarer från olika deltagare:

”Jag är stolt över att jag tog mig själv på så stort allvar att jag valde ett kommunikationspaket. Jag sökte och jag fann. Jag har gjort mig själv synlig och det gör att jag känner mig levande. I dag har jag många fler intressanta möten. Min partner brukar säga att hon är imponerad och tacksam över att jag gått kursen. Hon känner det som att jag gjort det för bådas skull. Hon har lyssnat på det jag lärt mig och är glad att få vara en del av den utvecklingen. Jag har lärt mig att se med nyfikenhet på mina känslor och reaktioner. Att förstå dom och att se på mig själv med medkänsla. Att skriva ner mina kärnvärden och att leva utifrån dom har skapat trygghet och en känsla av att hitta hem. En grund att stå på. Tack Eva!”

Jag uppskattar dig som har skapat denna utbildning! Jag uppskattar dig för ditt vattenfall av ord! Jag uppskattar dig för din glädje, den inspiration du ger  och för alla ”så spännande – så intressant”! Åsså uppskattar jag mig som tar mig själv på allvar och gör detta med både glädje och entusiasm! HEAL! ”

Välkomna på en mycket spännande och utvecklande resa❣️ 

Kontakt före problem:
10 viktiga steg till en lycklig relation

En bra start för er som vill skapa förändring

Vår mest uppskattade introduktionskurs! 

Ingår i lilla paketet

Att leva istället för att överleva
Workshop för par

 

Efter 24 år av denna berörande helg har Eva valt att pausa workshopen. De flesta par beställer vårt stora kommunikationspaket parallellt med live sessioner (intensivterapi) med  Eva Berlander. 

Boka intensivterapi med
Eva Berlander (live)

Lär er mer om kommunikation som leder till kontakt 

Börja med att köpa vårt lilla kommunikationspaket. Boka sen in ett live-möte med Eva, så hjälper hon er vidare. Välkomna! 

Bakom kritik och gräl ligger en önskan – en längtan som vi sällan hör

Med och av Eva Berlander 

Föreläsning som inspirerar och skapar motivation
Ingår i lilla, mellan och stora paketet

Feedback från fina deltagare

 • Tack för en mycket bra kurs

  Jag gillar verkligen att du ser detta med problem och svårigheter från en lite annat perspektiv! Nu ska jag snart fortsätta med den grundutbildningen. Så spännande!

  Tack för en mycket bra kurs
 • Väldigt bra

  Tack Eva för en fantastisk dag! Min fru och jag har aldrig kunnat prata om dessa saker tidigare. En berörande, viktig och glädjefylld dag. Alla borde lära sig att ”gå över bron”!

  Väldigt bra
  Petter
  Deltagare

Kontakta oss

Om du är osäker på hur du ska börja, ring oss så hjälper vi dig vidare för nästa steg mot ett sundare liv, tillsammans och som individer.