Vi hjälper er att kommunicera och skapa varma relationer!

Live sessioner och utbildningar som hjälper er att höra varandra på riktigt. Detta oavsett om ni ska fortsätta tillsammans eller inte. 

Det ska vara enkelt, berörande och baserat på forskning

Lilla paketet

Börja din resa mot ett rikare och mer meningsfullt liv med vårt Lilla Paket! Denna kurs ger dig en första inblick samt förståelse för hur vi kan bygga kärleksfulla relationer i våra liv. Med fokus på enkelhet och praktisk tillämpning får du verktygen för att börja förbättra dina relationer redan idag. Perfekt för den som vill få smak på vad kärlek och gemenskap har att erbjuda.

Mellan paketet

Ge dig själv verktygen för ett liv fyllt av glädje, kraft och kärlek med vårt Mellanpaket! Genom en omfattande grundutbildning tar vi tillsammans ett steg framåt, där vi utforskar interpersonell neurobiologi för att förstå förälskelse, konflikthantering, kärlek, mental hälsa, kundmöten, ledarskap, framgång och kommunikation ur en holistisk synvinkel. Med stöd av vetenskapliga fakta, praktiska övningar och djupgående insikter kommer du att stärka din emotionella motståndskraft och “tända din hjärna” för glädje, motivation och framgång.

Stora paketet

För den som strävar efter det ultimata inom interpersonell neurobiologi, relationer, kommunikation och personlig utveckling är vårt Stora Paket det perfekta valet! Utöver allt som ingår i Mellanpaketet får du även en spännande kurs om tillit, en fördjupning i konsten att kommunicera och skapa verkliga möten, samt tre bonuskurser som tar dig, dina nära relationer och ditt yrkesliv till helt nya nivåer. I detta paket får du en unik möjlighet att bevittna och lära av Eva Berlanders framgångsrika arbete med individer, par och grupper. Detta kommer att gynna dig oavsett om du går utbildningen privat eller professionellt. Certifikat vid slutförd utbildning.

Våra relationer avgör vår livskvalité

Vi erbjuder utbildningar som verkligen gör skillnad, där ni får verktyg för att skapa förändring från insidan och ut. Med stöd från Eva Berlander (eller en annan erfaren terapeut) kan ni integrera materialet medan ni lever ert liv därhemma, där verkliga situationer uppstår.

Eva följer med er på hela er resa genom att svara på alla era kommentarer, och många väljer att boka privata sessioner med henne samtidigt för att fördjupa processen. Våra utbildningar är vetenskapligt grundade men kommunicerade på ett personligt och lättförståeligt sätt för att öppna upp för långsiktig förändring och glädje.

Vi erbjuder tre olika paket som ni kan köpa, beroende på vad ert mål är och även er budget. Besök gärna på onlineplattform där ni kan läsa mer om våra onlineutbildningar! Självklart kan delbetala med Klarna. Välkomna på en spännande resa! 

 • Tack för en mycket bra kurs

  Tack för en mycket bra kurs

  Jag gillar verkligen att du ser detta med problem och svårigheter från en lite annat perspektiv! Nu ska jag snart fortsätta med det stora paketet. Så spännande!

  Lars
 • Tack för allt Eva, tack.

  Tack för allt Eva, tack.

  ”Vi hittade tillbaka till varandra på grund av dina utbildningar Eva. Gråter av lycka – tack!!!!!!”  

   

  M & J
 • Väldigt bra

  Väldigt bra

  ”Tack Eva för en fantastisk dag! Min fru och jag har aldrig kunnat prata om dessa saker tidigare. En berörande, viktig och glädjefylld dag. Alla borde lära sig att ”gå över bron!”

  Petter

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of happiness, the way we live our lives and the way we talk to our self’s and others are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

Someone

Kontakt före problem - 10 viktiga steg till en lycklig relation

Vår uppskattade introduktionskurs för individer och par. Denna kurs ingår i det lilla paketet.

Boka live terapi med Eva Berlander

Professionellt stöd på vägen.

En konflikt, så spännande! Kommunikation 2.0

Här får du bevittna Evas framgångsrika arbete med individer & par. Denna utbildning ingår i det stora paketet. 

Bakom varje konflikt och gräl ligger en önskan

En föreläsning som inspirerar och skapar motivation.
Ingår i det stora paketet

 • Onlineutbildningar

  Onlineutbildningar

  Relation- och kommunikationsutbildning på distans, anpassad efter era behov och schema – tillgänglig när och var ni önskar. Ni kan genomföra utbildningen tillsammans eller var för sig. Kursen inkluderar minst en bok, i de större paketen en manual, vetenskapliga fakta, live demonstrationer, tydliga verktyg och övningar. Välkomna på en berörande resa!

 • Få professionell hjälp

  Få professionell hjälp

  Tillsammans tar vi oss från problem till nya möjligheter. Genom att Eva svarar på alla era kommentarer kommer ni att uppleva att hon finns med er under hela er utbildning. Självklart är hon också tillgänglig live för er. Det är en positiv resa som verkligen gör stor skillnad!

 • Må bättre

  Må bättre

  Nu när era hjärtan har berörts och ni har tagit till er vad forskningen visar fungerar, har ni en unik möjlighet att lyssna på er själva och varandra för att uppnå respekt, förståelse och glädje. Om ni önskar kan Eva hjälpa er (live) att fördjupa processen ytterligare.

Kontakta oss nedan eller maila oss på info@svenskimago.com