För företag och organisationer

Vi hjälper dig att uppleva framgång och

glädje på jobbet!

Live sessioner och utbildningar som hjälper dig (och er) att kommunicera och därmed skapa glädje, tillit, motivation och prestation, på riktigt! 

    FÖRETAG & ORGANISATIONER

Det ska vara enkelt, berörande
och baserat på forskning

 • Köp er distansutbildning

  Köp er distansutbildning

  Från problem till kontakt och nya möjligheter. Utveckling på distans på dina och era villkor. När och var ni vill. Böcker, vetenskapliga fakta, övningar och tydliga kommunikationsverktyg ingår.                                                                                                               

 • Bli expert på relationer & kommunikation

  Bli expert på relationer & kommunikation

  Du kommer att uppleva att Eva Berlander och Lisa Arnborg är med dig under hela din utbildning, då de svarar live på dina kommentarer. Tillsammans lägger vi grunden till kreativitet, prestation, positiv kontakt, framgång och lönsamhet genom att bli proffs på relationer och kommunikation.

 • Må bättre i livet och på jobbet

  Må bättre i livet och på jobbet

  Med tydliga verktyg i din hand och hjärtat fullt av insikter tar du (eller ni) viktiga steg som leder dig framåt. Du lär dig att göra mer av det som forskning visar fungerar, och mindre av det som ligger i vägen för dig att nå den framgång som du önskar och förtjänar. På resan lär du dig att kommunicera, byta ut stress och negativism mot glädje, kraft och nya möjligheter! 

Distansutbildningar och livemöten som förändrar ditt liv – både på jobbet och hemma

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of business, the way we practice, and the way we talk to our customers and clients are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

En webbupplevelse som inifrån och ut, förändrar företag och organisationer.

Spaltkilometer finns skrivna om hur vi ska bli kompetenta ledare, samarbeta bättre, prestera på jobbet och öka vår motivation och vinst. Trots de goda avsikterna hjälper dessa uppmaningar oss sällan i längden.

I vårt mellan -och stora relation och kommunikationspaket visar vi varför det inte fungerar, och varför goda sociala relationer är nyckeln till framgång, hälsa, driv och utveckling. Utbildningarna innehåller övningar, fakta, berörande berättelser, träningsprogram, tydliga verktyg och böcker. I det stora paketet ingår även live demonstrationer i kommunikation. 

Sextioåtta (68) % av de anställda säger att utbildning och utveckling är företagets viktigaste policy. (Källa: Clear Company)

Många chefer väljer att ta mellanstora eller stora paketet för att sen låta sin personal ta del av det mindre relation och kommunikationspaketet. Självklart kan ni även beställa ett paket och titta gemensamt på filmerna. Ni betalar även mindre beroende på hur många paket som ni väljer att beställa.  Kontakta oss gärna för mer information.

Vi finns här för er. Både genom att svara live på era kommentarer under resans gång, men även om ni behöver boka privat tid (live) parallellt med ert online arbete. Privata timmar betalar ni självklart extra för!  www.berlanderproductions.se

Välkomna på ett nytt sätt att se på relationer och dess inverkan på framgång! 

FÖRETAGSUTBILDNING OM 7 MODULER I mötet skapas framgång

”People don´t buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you belive.” 
Simon Sinek

Framgångsrika människor är inte alltid smartare än oss andra, de vet bara hur man agerar.

Hur kommer det sig att samhället i stort, organisationer och företag ofta står handfallna gällande ämnen som: sjukskrivningar, psykisk ohälsa, negativ stress, utmattnings symptom, passivitet, negativism, uppgivenhet, mobbing, tidsbrist, omotiverad personal och sönderstressade ledare och chefer? 

Det ligger viktig information i Albert Einsteins citat: ”Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.” Det är ren galenskap, och ändå verkar det vara normen i vårt samhälle.

Alla vill bli hörda, sedda och begripna på insidan! I vårt mellan -och stora relation och kommunikationspaket lyfter vi blicken och ser den stora bilden av hur kunskap om hjärnanvårt medvetande – kopplat till våra relationer, kan hjälpa oss att finna svaren på några av dessa stora och komplexa frågor.  

Den avgörande faktorn för alla människor och organisationer är vår förmåga att bygga relationer med omvärlden. Allt annat kan köpas.

Du läser mer om våra uppskattade paketlösningar på www.berlanderproductions.se Välkommen på en spännande resa! 

7 steg till bättre relationer på jobbet

För positivt samarbete, motivation, glädje, lönsamhet och framgång på jobbet.

Vår framgångskurs!
Ingår i det lilla kommunikationspaketet

Workshop: Living By Your Core Values

Workshop med Eva Berlander & Dr Pat Love

Ingår i mellan och stora paketet  

I MÖTET skapas framgång!

Vår grundutbildning för företag som förändrar allt!

Ingår i mellan och stora paketet

Relationer och mental träning

Eva Berlander möter Dr Lars-Eric Uneståhl

Ingår i mellan och stora paketet

Feedback från fina deltagare

 • Väldigt bra!

  ”Alla chefer och alla anställda borde gå denna utbildning! Vi är som Eva säger, våra relationer! Tänk på det och agera efter det!! Nu!” 

  Väldigt bra!
 • Mycket bra! Tack!

  ”Jag fick denna kurs av min chef. Jag var inte imponerad utan snarare trött på allt nytt som man måste lära sig. Oj, så fel jag hade. Denna kurs har verkligen fått mina tankar att snurra.”

  Mycket bra! Tack!

Kontakta oss

Om du är osäker på hur du ska börja, ring oss så hjälper vi dig vidare för nästa steg mot ett sundare arbetsliv.