Vi hjälper dig att uppleva framgång och glädje på jobbet!

Live sessioner och utbildningar som hjälper dig (och er) att kommunicera och därmed skapa glädje, tillit, motivation och prestation, på riktigt! 

Det ska vara enkelt, berörande och baserat på forskning

Lilla paketet

Börja din resa mot ett rikare och mer meningsfullt liv med vårt Lilla Paket! Denna kurs ger dig en första inblick samt förståelse för hur vi kan bygga kärleksfulla relationer i våra liv. Med fokus på enkelhet och praktisk tillämpning får du verktygen för att börja förbättra dina relationer redan idag. Perfekt för den som vill få smak på vad kärlek och gemenskap har att erbjuda.

Mellan paketet

Ge dig själv verktygen för ett liv fyllt av glädje, kraft och kärlek med vårt Mellanpaket! Genom en omfattande grundutbildning tar vi tillsammans ett steg framåt, där vi utforskar interpersonell neurobiologi för att förstå förälskelse, konflikthantering, kärlek, mental hälsa, kundmöten, ledarskap, framgång och kommunikation ur en holistisk synvinkel. Med stöd av vetenskapliga fakta, praktiska övningar och djupgående insikter kommer du att stärka din emotionella motståndskraft och “tända din hjärna” för glädje, motivation och framgång.

Stora paketet

För den som strävar efter det ultimata inom interpersonell neurobiologi, relationer, kommunikation och personlig utveckling är vårt Stora Paket det perfekta valet! Utöver allt som ingår i Mellanpaketet får du även en spännande kurs om tillit, en fördjupning i konsten att kommunicera och skapa verkliga möten, samt tre bonuskurser som tar dig, dina nära relationer och ditt yrkesliv till helt nya nivåer. I detta paket får du en unik möjlighet att bevittna och lära av Eva Berlanders framgångsrika arbete med individer, par och grupper. Detta kommer att gynna dig oavsett om du går utbildningen privat eller professionellt. Certifikat vid slutförd utbildning.

Onlineutbildningar och livemöten som förändrar ditt liv – både på jobbet och hemma

Spaltkilometer har skrivits om hur vi kan bli kompetenta ledare, förbättra samarbetet, prestera på jobbet och öka vår motivation och vinst. Trots de goda avsikterna hjälper dessa råd oss sällan på lång sikt.

I våra mellan- och stora onlineutbildningar visar vi varför dessa metoder inte fungerar och varför goda sociala relationer är nyckeln till framgång, hälsa, driv och utveckling. Utbildningarna innehåller övningar, vetenskapliga fakta, berörande berättelser, träningsprogram, tydliga verktyg och böcker. Det stora paketet inkluderar även live demonstrationer i kommunikation.

Enligt Clear Company anser 68% av de anställda att utbildning och utveckling är företagets viktigaste policy.

Många framgångsrika chefer och ledare har upptäckt värdet av våra mellan- och stora paket. De inser att personlig utveckling är avgörande för att stärka både sitt inre och yttre ledarskap. Genom att ta del av våra utbildningar får de verktygen att inifrån och ut, skapa förändring & framgång. 

Våra unika paket erbjuder inte bara individuell utveckling, utan är även utmärkta för teambuilding. Varför inte samla ditt ledningsteam och ta del av vårt material tillsammans? Vi erbjuder även attraktiva priser för företag som köper flera paket samtidigt.

Kontakta oss gärna för mer information och låt oss hjälpa er att ta ert ledarskap till nästa nivå. Vi finns här för er, både genom att svara snabbt på era kommentarer under resans gång och genom att erbjuda privat tid (live) parallellt med ert arbete online. Privata timmar ingår inte i paketpriser. Besök vår webbutik för mer information: www.berlanderproductions.se

Välkomna till en ny syn på relationer och deras påverkan på framgång!

 • Väldigt bra!

  Väldigt bra!

  ”Alla chefer och alla anställda borde gå denna utbildning! Vi är som Eva säger, våra relationer! Tänk på det och agera efter det!! Nu!” 

  Ulla
  Deltagare
 • Oväntat bra

  Oväntat bra

  ”Jag fick denna utbildning av min chef. Jag var inte imponerad utan snarare trött på allt nytt som man måste lära sig. Oj, så fel jag hade. Denna kurs har verkligen fått mina tankar att snurra.”

  Anonym
  Deltagare

”Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.”

Albert Einstein

En konflikt så spännande!

Med hjälp av Eva Berlanders framgångsrika arbete med par skapar vi positivt samarbete, motivation, glädje, lönsamhet och framgång på jobbet.

I mötet skapas framgång

På bara fem sekunder avgör vi om vi kan lita på någon eller inte baserat på vår första intryck och instinkter.

Relationer och mental träning

Eva Berlander möter Dr Lars-Eric Uneståhl

Kärnvärden på arbetet

Lever du efter dina kärnvärden eller låter du andra bestämma vem du ska vara? 

Eva Berlander och Dr Pat Love.

 • Onlineutbildningar

  Onlineutbildningar

  Från problem till kontakt och nya möjligheter. Utveckling på distans efter dina och era villkor, när och var ni önskar. Böcker, vetenskapliga fakta, övningar och tydliga kommunikationsverktyg ingår.

 • Bli expert på relationer & kommunikation

  Bli expert på relationer & kommunikation

  Du kommer att uppleva att Eva (och andra ledare) är med dig under hela din utbildning. Eva svarar live på dina kommentarer. Självklart kan du vara anonym, om du vill. Eva (eller en annan skicklig coach/terapeut) finns även här för dig (eller er) LIVE, om du vill och behöver. 

 • Nå framgång

  Nå framgång

  Med tydliga verktyg i handen och hjärtat fyllt av insikter, tar du (eller ni) viktiga steg framåt. Du lär dig att öka användningen av det som forskning visar fungerar, och minska det som hindrar dig från att nå den framgång som du önskar och förtjänar. På resan lär du dig att kommunicera, att byta ut stress och negativitet mot glädje, kraft och nya möjligheter!

I mötet skapas framgång

Framgångsrika människor är inte alltid smartare än oss andra, de vet bara hur man agerar.

Hur kommer det sig att samhället i stort, organisationer och företag ofta står handfallna gällande ämnen som: sjukskrivningar, psykisk ohälsa, negativ stress, utmattnings symptom, passivitet, negativism, uppgivenhet, mobbing, tidsbrist, omotiverad personal och sönderstressade ledare och chefer? 

Alla vill bli hörda, sedda och begripna på insidan! I våra onlineutbildningar lyfter vi blicken och ser den stora bilden av hur kunskap om hjärnan – vårt medvetande – kopplat till våra relationer, kan hjälpa oss att finna svaren på några av dessa stora och komplexa frågor.  

Den avgörande faktorn för alla människor och organisationer är vår förmåga att bygga relationer med omvärlden. Allt annat kan köpas.

Du läser mer om våra uppskattade paket på vår webbbutik www.berlanderproductions.se

Välkommen på en spännande resa! 

Kontakta oss nedan eller maila oss på info@svenskimago.com