#157 Sitter du och väntar på att någon annan ska börja….? Eva Berlander möter ett par.


Är du först på bollen eller sitter du och väntar på att någon annan ska börja? 

Vetenskapliga studier har visat att en av de viktigaste faktorerna för hur vi kommer att utvecklas – i termer av lycka, framgång, ledarskapsegenheter och meningsfulla relationer – är vår förmåga till; tillgänglighetnärvaro och gott samarbete. Ändå verkar just dessa tre delar vara vår största akilleshäl.

Eva Berlander tror att en av orsakerna till att vi så ofta fastnar i kamp, konflikter och svårigheter är brist på kunskap och tydliga verktyg. Därför har hon valt att skapa en mängd av utbildningar som du och ni kan göra på distans. En form av instruktionsbok i kärlek, framgång, kommunikation och mental hälsa.

Alla behöver vi bli hörda, sedda och begripna. Fysisk och emotionell beröring är helt enkelt, vårt grundbehov. I över 30 år har Eva utbildat tusentals individer, par och grupper till att se den stora bilden av det som gör oss mänskliga. Tydligt, autentiskt och kärleksfullt lär hon dig vad forskning visar fungerar, och hur du inifrån och ut kan lära dig att leda dig själv, kanske dig och en partner, dina anställda eller dina klienter mot ett mer framgångsrikt och lyckligare liv. Som du säkert vet, är Evas yrkesspecialitet – inre och yttre kommunikation.

Eftersom Eva vet vad som fungerar och vad som leder framåt, har hon nu bestämt mig för att filma ytterligare en utbildning. En kurs som hon gör tillsammans med modiga och generösa par, som vill hjälpa henne att skicka kunskapen vidare. Arbetsnamnet för utbildningen är: Eva Berlander & Kommunikation 2.0. Denna kurs kommer att vara en fördjupning på hennes uppskattade grundutbildning: Att leva istället för att överleva, den stora bilden.
Syftet är att lära ut detaljer av hur kommunikation fungerar, när den är som bäst.

I det här podcastavsnittet får du höra när Eva tillsammans med ett av dessa modiga och generösa film-par, sätter spotlight på några viktiga och lekfulla metaforer i konsten att skapa kärleksfulla relationer. Utbildningen kommer att publiceras sen höst eller tidig vår.

Tänk så spännande, att nya steg alltid är möjliga i den livslånga relationsdansen.
Det är faktiskt så att när vi förändrar sättet som vi ser på saker, ja, då förändras helt enkelt det vi ser.

Som vanligt ska du känna dig varmt välkommen att lyssna!