En positiv trigger!

Hej!
Vet du, jag har alltid varit emot tatueringar men nu har jag valt att göra ett hjärta på min handled. En positiv trigger som hjälper mig att ta hand om mig själv, och som du säger; ”sätta ett hjärta runt” mig själv.

Tack Eva för allt.


Texten ovan, är ett av många berörande brev som landat i min mailbox.

För mig handlar ”alla hjärtans dag” om att välja att medvetet sätta ett hjärta runt oss själva och varandra.
Att se det som fungerar och vara generösa nog och välja att sätta ord på det vi gillar. Ibland kommer uppskattning i form av en handling, ibland som en present.

Ofta tänker vi på ”alla hjärtans dag” som ett tillfälle att ge något till någon annan – och det är fint i sig. I min värld handlar det även om att ge sig själv en gåva.

Att medvetet välja att ta ansvar för sig själv och att ge sig själv den uppskattning som vi alla så väl förtjänar och behöver. Det kan vara att sakta farten, ”lägga oss själva i bomull” och behandla oss med den största mjukhet och respekt. Det kan också handla om att medvetet säga JA till yttre stimuli i form av inspiration, så att vi lättare kan tända vår hjärna för glädje, motivation och kraft.

Ibland kan en enkel smekning på kinden göra susen.

För att fira dagen vill vi ge dig en kärleksgåva. 20 % rabatt på ”alla” våra distansutbildningar. (Gäller ej vår senaste utbildning: interpersonell neurobiologi – helhet och detaljer). Erbjudandet ligger kvar februari ut. Kod i kassan: Hjärtarunt.

Själv ska jag köpa lite vackra tulpaner som triggar min hjärna till själv-kärlek.

Eva Berlander

P.S. Lyssna gärna på denna berörande sång av Molly Sandén.