En droppe världsfred

Under snart 30 år har jag haft den stora gåvan av att få sitta på första parkett med över 900 par, träffat tusentals individer, par, terapeuter och många andra yrkesgrupper i mina workshops, föreläsningar och utbildningar. En berörande resa av verkliga möten. Möten som lett till fina resultat av glädje, kraft och vuxenhet.

Eftersom visionen är världsfred och min tid är begränsad, har jag valt att GRATIS smitta andra via nyhetsbrev, blogg, youtubekanal och min mycket uppskattade podcast. En podcast som sprider sig som en löpeld och som numera har följare från den nordligaste till den sydligaste delen av Sverige men även målmedvetna lyssnare som förstår svenska, som bor runtomkring i Europa – speciellt i Norge och i Danmark. Så berörande kul!

Det finns många vägar som bär till Rom. Mitt sätt att arbeta är ett av många vägar. Bara det att välja och att gå på upptäcktsfärd i att hitta lösningar på dina frågor, säger en hel del om dig.

Personligen tror jag att på cirkeln av expertis. Alla vi har något viktigt att dela med oss av.
Här har vi ett ansvar att bjuda på oss själva och vara våra bästa jag – att leva efter våra kärnvärden. På vägen tar vi hjälp av inspiration, kunskap som skapar motivation att våga blomstra. Här kan du välja att inspireras av min och Dr Pat Loves workshop gällande kärnvärden.

Det lilla leder till det stora och tillsammans skapar vi – som en cirkel av expertis – en bättre värld! Så spännande!
Eva Berlander