Tillsammans kan vi göra skillnad

Efter att ha arbetat med individer och par i snart 30 år – så vet jag vad som fungerar och vad som leder till bra relationer.
Detta oavsett vilket ämne klienten kommer in med.
Det kan vara par som upplevt otrohet, ständiga gräl eller isolering och ensamhet. Det kan vara individer som fastnat i oro och förlusten av glädje och motivation.

Alla har de någonting gemensamt – De vill leva istället för att överleva!

Evas Relationspodd har blivit en stor succé. Många lyssnar och den sprids snabbt. Tack! Nu vill jag lägga in en växel till.
Jag söker individer eller par som har lust att göra en serie med mig. En serie där vi spelar in våra sessioner och låter andra lyssna. Ingen blir filmad utan detta gäller enbart ljud. Vi kommer även att byta namn och klippa bort delar av sessionen som du som klient inte vill dela.

Alla har vi en viktig berättelse att dela och för mig som haft gåvan av att höra tusentals individer och par, vet jag hur obeskrivligt lika vi människor är varandra. När en vågar vara sårbar och dela, så förändras världen.

Vi kommer att spela in: ett första möte, några sessioner där par får lära sig kommunikation som leder till kontakt och även ett där ett par gör ett respektfullt avslut på sitt äktenskap. Vi kommer även spela in individuell terapi där vi genom linsen av interpersonell neurobiologi tittar på hälsa och bra relationer.
Självklart betalar du/ni inte någonting för dessa timmar.

För dig/er som är intresserad/intresserade, maila institutet och skriv ”ny serie” i ämnesraden. Först till kvarn gäller.

Tillsammans kan vi göra skillnad!
Eva Berlander

P.S. Här får du höra en vacker sång med text som illustrerar dialogen ”att gå över bron” och… så lite humor förstås.