Så mycket bättre!

a3ba752a-eef1-4bee-aa5d-6f98c3ed4200Arg, besviken, ledsen, uppgiven, trött, tom, ensam eller maktlös. Alla kan vi känna igen dessa känslor. De hör till livet men ibland låser det sig och vi fastnar i badvattnet av maktlöshet.

Här har vi ibland en tendens att rikta vår fokus mot yttre saker som att andra ska förstå, förändras eller göra nytt.
Kanske inbillar vi oss att om vi bara byter jobb, går ner 10 kg, byter partner, skaffar barn eller ett nytt hem, så blir allt så mycket bättre.

Här behöver vi ”sätta ett hjärta runt” oss själva, och se det mänskliga i fenomenet. Vi behöver också ”nyktra till”, se vår förnekelse och ta ansvar för att den enda person som vi kan förändra är oss själva. Vilken tur!

Vi kan välja att sakta farten, stå upp för oss själva, vara tydliga och börja att gå på en spännande upptäcktsresa. Att helt enkelt lägga fokus på det som leder oss dit vi vill. Här kommer kraft, glädje och känslan av kompetens som ett brev på posten. En av många bra allternativ till själv hjälp är vår mycket uppskattade onlineutbildning.

Att helt enkelt: Change our world from the inside out!

Här får du höra två berörande sånger, som triggar min glädje av att ta ett personligt ansvar för mig själv och mitt liv: Gabriellas sång. och Open your heart.

Allt kan bli så mycket bättre!
Eva Berlander

Nu har vi även min uppskattade föreläsning: ”Kärlek, respekt och kommunikation – ska det vara så förbaskat svårt?” som föreläsning online. Du får boken på köpet!
Fram till 31/12 får du dessutom 15 % på det mesta i vår shop!