Öppen?

Gillar du det resultat som du får, fortsätt göra det du gör.
Gillar du inte resultatet? Ja då måste du göra någonting nytt!

26862e35-2227-4379-a42d-f3c8371b6ac7Det här med att göra nytt är lättare sagt än gjort. Det är en sak att förstå någonting uppe i huvudet, någonting annat att låta kunskapen ”ramla in” i kroppen.

Här på Svenska Imagoinstitutet har vi utbildningar för individer, par och terapeuter. Utbildningar som inifrån och ut lär dig nytt – inte så mycket utifrån och in. Hjärtat måste helt enkelt beröras för att förändring ska ske. Nyckeln är förmågan av att ha en mottagarplats. Ju mer vi förstår om interpersonella relationer kopplat till neurobiologi, desto lättare är det.

Kom och hör mer på vår föreläsning: Du bokar här.

I höst drar vi även igång med ytterligare en utbildning för terapeuter. Integrera neurobiologi med terapi. En utbildning för dig som är terapeut och som vill integrera dina kunskaper och lära dig att se ditt arbete genom linsen av interpersonell neurobiologi. Se mer och ansök här. Några få platser kvar. Vi har även handledning för redan verksamma terapeuter.

Se gärna denna underbara film med Dr Hans Rosling gällande forskning och var vi väljer att fokusera vår uppmärksamhet på. Se filmen här. En film som Eva Nordin och jag pratar om i det senaste podcast avsnittet. Lyssna här.

En skön vecka önskar vi dig.
Eva Berlander

P.S. ”When we change the way we look at things – the things we look at change”.