Kunde du inte vara med?

Fick du inte möjlighet att komma på föreläsningen; Kärlek och respekt – ska det vara så förbaskat svårt?  Den blev snabbt fullbokad både i Göteborg och i Stockholm. En glädje för oss förstås som hade rummet fullt av nyfikna, kunskapssökande människor med varma ögon. Ledsamt för dig som ville vara med  men som inte fick biljetter eller för dig som ville men inte kunde närvara.
Se filmklipp här

Här kommer flera allternativ för dig som vill få inspiration, kraft, kunskap och glädje på vägen mot nya mål.

Varmt Välkommen på en spännande resa!
Eva Berlander

P.S Kom ihåg att ögonkontakt och varma ögon är nyckeln till bra relationer. Vi är helt enkelt gjorda för kontakt.

Ett startpaket för dig som har bestämt dig för att, med stor värme för dig själv och dina närmaste, lära dig nytt. Nytt som leder till kärleksfulla relationer i stort. Denna onlinekurs är skapad för att på snabbaste, enklaste, och billigaste sätt inspirera dig till att se den stora bilden av interpersonella relationer och mental hälsa.

Det krävs helt enkelt, ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka. Välkommen på en spännande resa!

Pris: 1125kr (1år)

Ja tack!

 Gör som hundratals andra – du också. Få reda på mer om hur din kropp fungerar och förstå sambanden mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter och kärlek.

Är du nyfiken på dig själv i relationen till andra? En kväll full av skratt, upplevelser, insikter och nya “hjärnspår”. Eva Berlander föreläser med humor och värme om hur vi är skapta för att leva i kontakt. Hur vi med mjukhet kan lära oss ett nytt sätt att kommunicera och skapa verkliga möten.

Pris: 300 kr/pers

Ja tack!
En workshop för individer och par, där dynamiken i Imago relationsterapi, mental träning, mindfulness och det ”senaste” inom interpersonell neurobiologi blir levande.Ni kommer att lyfta blicken och se ämnet relationer i ett större perspektiv, lära er grunden i kommunikation och tydligt se hur vi människor kan skapa verkliga möten av kontakt. Fantastiska möten, oavsett om ni väljer att fortsätta er resa som ett kärlekspar eller inte.
Pris: 10625 kr exkl kost och logi.
Ja tack!