Jag har världens bästa jobb❣️

Hjärtat är vidöppet och berört!

Helgens workshop för par var lika fantastisk som den alltid har varit. Härliga, målmedvetna, modiga och starka individer – som alla vill lära sig mer om den senaste forskningen gällande kommunikation.

Eftersom helgen återigen var fantastisk, ifrågasätter jag mig själv och mitt beslut, att denna live-workshop var den sista. Speciellt med tanke på att paren är så nöjda och att jag själv tycker att det är så kul och energifyllt. Med stor ödmjukhet kan jag konstatera att tusentals par, världen runt, i över 24 år, gått helgen tillsammans med mig. 🙏🏻 Vilken gåva!

Därför är det glädjande för mig att berätta att jag kommer att fortsätta att hålla några få fördjupnings workshop för individer och par (live). Förkunskaper krävs. Aningen har ni varit deltagare på live workshopen; Att leva istället för att överleva, den stora bilden, eller tagit webbutbildningen med samma namn.

Efter att ha haft mer än 1700 par i min klinik vet jag vad som fungerar och vad som leder till kontakt. Detta oavsett om paret vill fortsätta sin resa tillsammans som ett kärlekspar eller inte.

En del av min erfarenhet har jag delat med mig via mina live-workshops för par, en annan del genom mina webbutbildningar, min podcast och mina böcker. Forsknings baserad kunskap som kan hjälpa den som vill, att bli expert på kommunikation och relationer. (Både hemma och på jobbet). Några av mina webbkurser har jag även gjort tillsammans med andra duktiga experter.

För närvarande spelar jag även in en fördjupningskurs som riktar sig direkt mot dialogen: att gå över bron och ovanpå det så skriver jag en ny bok, tillsammans med Lisa Arnborg. Den boken riktar sig till företag och organisationer.

Självklart fortsätter jag att möta klienter, både live och online.

Ständigt kommunicerar vi både med oss själva och med andra. Att lära oss mer om kommunikation, kontakt och verkliga möten är inte bara underbart och lönsamt utan även ekonomiskt smart. I min värld är det t.o.m. livsviktigt, med tanke på det som sker i världen – eller vad säger du?

Önskar dig en fin vecka.

Eva Berlander

P.S. Tack för all den fina feedback som jag fått från er som gått workshopen. Tack också till Varbergs Kusthotell och till två mycket duktiga terapeuter: Benedicte Lande Forsén och Helena Yli-Koski som assisterade mig under helgen. Tacksam och glad.