Jag har en dröm…

Martin Luther Kings berömda ord: I have a dream, är för mig musik. 
Att våga och att välja att drömma. Att redan nu se visionen av livet, när det är som bäst. Sen i nästa fas sätta upp mål och delmål som sakta men säkert hjälper oss att leva det liv vi vill ha.

Att fastna i pricken av problem är mänskligt och biologiskt. Därför behöver vi hjälpa hjärnan och nervsystemet lite på traven. När vi väljer att lyfta blicken och redan nu rikta vår fokus mot det vi vill se, det vi vill ha och det vi vill leva, händer magiska saker. Redan nu känner vi smaken, lukten, känslan och rörelsen av vår dröm.

Det intressanta är att när bilden är hel, lekfullt tydlig och självklar kommer resten lite av sig själv. Vi öppnar mottagarplatsen och börjar tacksamt se det som redan fungerar. Allt det som sker i varje stund av nu och som intressant nog, redan ligger i linje med det vi önskar oss. Så spännande!

Här behöver vi tänka utanför boxen och istället för att säga varför?  – kanske säga varför inte!?

Här får du se och höra Martin Luther Kings berömda tal. Låt dig inspireras.
Nedan får du även se en härlig film om kärlek och självklarheten av att få älska den man vill älska.

Så, hur ser ditt liv ut när du lever ditt bästa jag? Vad drömmer du om?
Spännande frågor som bygger på mod, ansvar och medvetna val.

Eva Berlander 

P.S. Kom ihåg att prenumerera på min podd och min Youtubekanal. Här får du viktig kunskap som kan hjälpa dig att leva ditt liv fullt ut. Har du bestämt dig för att ha en romans med dig själv? Beställ vår distansutbildning: Att leva istället för att överleva – Interpersonal neurobiologi, den stora bilden.