Integrera neurobiologi med terapi

d21c9c79-4940-417f-bd2a-f59cd34df667Vi lär dig hur du kan lära andra att förstå sambandet mellan neurobiologi, konflikter, kommunikation och kärlek. Du får förstärka din egen kompetens och lära dig hur du genom olika domäner av integrering kan inspirera till mental hälsa, respekt, verkliga möten och kärleksfulla relationer.

Att gå över bron.

Vi lär dig fundamentet av den integrerande dialogen; ”att gå över bron” – som bygger på närvaro, intoning, empati och inlevelse i den andra personens värld (och i vår egen). Här hjälper vi människor att hitta tillbaka till känslan av att vara livs levande – både tillsammans och var och en för sig.

Du får en fantastisk möjlighet att fördjupa din kunskap gällande kommunikation och hur den alltid kan leda till kontakt! Kommunikation mellan dig och dina klienter och mellan dem som individer. Kunskap som du, tillsammans med allt det du redan kan, skickar vidare.

Integrera neurobiologi med terapi är en praktisk, fokuserad och omvälvande kurs för att hjälpa yrkesverksamma som arbetar med individer och/eller par i relations paradigm.

En 6 månaders utbildning omfattande 1 grundläggande onlinekurs och 9 1/2 dagar live – totalt ca 125 timmar, uppdelade i fem moduler om ca 2 1/2 dagar vardera. Det kommer även att finnas gruppsamtal online, allt för att stödja dig i din integration. Dessa samtal och handledning kommer även att erbjudas efter utbildningens slut.

Du kommer att njuta av en värdefull möjlighet att stimuleras, berikas och befogenhet att se ditt arbete med nya ögon, nytt självförtroende och brinnande kreativitet!

Du ansöker här – begränsat antal platser

Välkommen på en spännande resa!
Eva Berlander

P.S. Utbildningen är fylld av forskning gällande vad som leder till läkning och mental hälsa.

Se en liten film från en klok mans forskning här: