I believe I can fly…

Att känna sig hörd, begripen och förstådd är nyckeln till kärleksfulla relationer och mental hälsa. Hörd och begripen av de som står oss närmast, men även av oss själva. När det sker lugnas och regleras nervsystemet och vi känner oss helt enkelt livs levande!

Att undervisa individer, par och terapeuter att bygga en bro av kontakt är basen i vårt arbete på institutet. Vi specialiserar oss på ämnen som kan vara ”svåra” att prata om.
Se gärna det här klippet där Oprah Winfrey berör ämnet som på engelska kallas ”deep listening”.

Nästa möjlighet för dig att på första parkett få bevittna eller själv prova denna magiska och integrerande dialog är 20 – 22 november när vi genomför vår helgkurs Att leva istället för att överleva igen. Vi kommer vara på Pensionat Strandkullen i Onsala.
Boka er plats redan idag, de tar slut fort!

Kan du/ni inte vara med på helgkursen så är ett tips att att beställaonlinekursen med samma namn. Då kan du istället på hemmaplan få möjlighet att inspireras att se den stora bilden av relationer och även att ta tydliga steg i konsten att kommunicera. Beställ den här.

Om du är osäker så kan ett smakprov på ämnet kommunikation som leder till kontakt vara att komma till min föreläsning: Kärlek och respekt – ska det vara så förbaskat svårt?
Redan ikväll 29 oktober i Göteborg (nu i större lokal som kan ta emot fler deltagare) och nästa torsdag den 5 november i Stockholm.
Boka din biljett här!

Vi vill erbjuda dig flera alternativ – så att du kan finna det som passar dig bäst.

Jag dock hört rykten om att man kan bli så här glad när vi lär oss kommunicera på ett sätt som leder till kontakt. believe I can fly.

Eva Berlander

P.S. P g a ombokning finns tid för privatkonsultation på Södermalm, Stockholm den 2 november. Hel eller halvdag. Vill du/ni ha tid? Kontakta institutet på 0300-13442 omgående!