Höj nivån för tusan!

fotbollVisionen har alltid varit världsfred! Redan som 22 åring sjöng jag Can We Sing a Song of Peace tillsammans med mina Up With People vänner. 1989 förstod jag hur man förvandlar kunskap till kompetens genom den mentala träningen. Efter mina snart 30 år som terapeut, mental tränare, utbildare och författare har jag fortfarande lika ”lätt att ”tända” min hjärna. Det är kul att jobba, härligt att leva, kraftfullt att utvecklas och spännande att säga JA till utmaningar som ligger utanför min bekvämlighetszon. Varför? Jo i min hjärna har jag lagt in bilder av känslan av lätt.

När livet är lätt, så kan även de svåraste av saker tas på allvar och mötas.

Jag är övertygad om att världsfred börjar hemma i köket. Det börjar i det lilla som sen leder till det stora. Nyckeln är att ta sig själv på allvar, höja nivån och skaffa kunskap som med träning, träning och åter träning leder till kompetens.

Varje vecka möter jag målmedvetna individer och par som har bestämt sig. De väljer att lära sig att öppna sin mottagarplats för kärlek, respekt och glädje. Både till sig själva och till andra.

Att vara med på en workshop hos oss är en fantastisk upplevelse. En helg som inifrån och ut berör hjärtat. Att sen ta vår online utbildning med samma namn, lär individer att förvandla kunskap till kompetens. Nya bilder av mål och delmål är en del av den resan. Du hittar dina utbildningar hos oss här.

Här får du även se två fina filmer gällande mental träning & nya målbilder. Du ser här och här.
Har du lust, lyssna gärna även på denna lilla kille, som numera har blivit en ung fin man. Se hur han redan tidigt i livet visste vilken fotbollsspelare som skulle bli en av de största fotbollsspelarna i Sverige. Du lyssnar här.

För att komma till en ny plats – måste vi först veta var vi är. När vi med värme kan ”sätta ett hjärta runt oss själva” kan vi sen sakta men säkert ta nya steg. Steg mot de mål som vi redan från start har programmerat in. Så spännande!
Här får du lyssna på en härlig föreläsning gällande mental träning och konsten av att se motgångar som en möjlighet att utvecklas. Du lyssnar här.
Ett varmt tips är även att köpa Igor Ardoris bok Att lära sig förlora – vägar till styrka i svåra situationer.

Höj nivån för tusan!!
Eva Berlander

P.S. Lyssna gärna på det senaste podd avsnittet gällande hormoner och den ibland kaotiska kvinnohjärnan. Detta är del 1 av 2. Kom ihåg att vi nu har 15 % rabatt i vår shop. Perfekta julklappen! Speciellt om du har som mål att leva i kärleksfulla relationer. Både med dig själv och med andra. Du beställer här.

Välkommen på en spännande resa!!