Hjälp mig visa vad som fungerar!

Det fungerar inte! 
Varför väljer hälften av alla par att skilja sig trots den goda avsikten att vilja bli gamla tillsammans? Hur kommer det sig att många par accepterar att leva i en relation som är fylld av gräl, kritik eller evig tystnad? Varför har vi så svårt att lyssna på varandra, när vi vet att bra kommunikation är nyckeln till positiv kontakt och glädje? Ja, varför mår vi så dåligt när vi egentligen skulle kunna må riktigt bra? Eller hur kommer det sig att samhället i stort, organisationer och företag ofta står handfallna gällande ämnen som: sjukskrivningar, psykisk ohälsa, negativ stress, utmattnings symptom, passivitet, negativism, oro, uppgivenhet, mobbning, tidsbrist, omotiverad personal och sönderstressade, föräldrar, ledare och chefer?

Det ligger viktig information i Albert Einsteins citat; ”Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.” Det är ren galenskap, och ändå verkar det vara normen i vårt samhälle.
Ja varför är det så?

Vi måste titta från ett annat håll! 
Genom åren har jag skapat en mängd olika böcker, föreläsningar, workshops och utbildningar med syftet att bidra till en bättre värld.
Att lära människor förstå mer om sin hjärna, sitt medvetande kopplat till sina relationer har haft en enorm påverkan i hur vi människor förstår oss själva och varandra. Kunskap (som berör hjärtat) ger oss en tydlig förståelse för hur kommunikation fungerar, och den hjälper oss att bli betydligt mer effektiva i rörelsen mot våra mål, privat som i yrkeslivet.

Eftersom jag blivit äldre och samtidigt har en stor lust att smitta andra med vad som fungerar, väljer jag nu att skapa en utbildning där jag, i detaljnivå, lär dig eller er, den dialog som jag sedan 30 år tillbaka har lärt tusentals par att använda med mycket fina resultat. (Denna utbildning är en fördjupning på mina uppskattade utbildningar: Att leva i stället för att överleva, den stora bilden eller Relationseffekten på jobbet – 7 steg som förändrar allt).

Tillsammans plockar vi isär dialogen för att sen länka den till en helhet. Målet är att du, inifrån och ut, ska lära dig att kommunicera. Målet är även att du som terapeut, coach eller ledare ska kunna lära andra att kommunicera på ett sätt som leder till kontakt och framgång.
Utbildningen vänder sig framför allt till psykologer, terapeuter och coacher men kommer att vara lika betydelsefull för dig som individ, er om par och för dig i ditt yrke.

Blandat med fakta baserat på vetenskap om kommunikation, får du även se mig arbeta med par. Dessa ”live” möten gör utbildningen unik, autentisk, berörande och väldigt tydlig. Det är helt enkelt så att när vi ser någon annan utföra en handling som FUNGERAR – hjälper det oss att själva göra samma handling. Självklart innehåller utbildningen även övningar, uppgifter, tydliga kommunikationsverktyg och ett diplom på fullgjord kurs.

Jag behöver hjälp med att visa vad som fungerar! 
Nu söker jag fler generösa och modiga par som vill hjälpa mig att demonstrera, visa och sätta spotlight på bra kommunikation. Tillsammans filmar vi hela dialogen och självklart klipper vi bort känsliga delar som ni inte vill visa omvärlden. För att delta behöver ni ha gått min live workshop: Att leva i stället för att överleva eller ha tagit min online utbildning med samma namn. Ni kan även ha varit hos mig på intensiv terapi.
Det betyder att ni redan har sett mig arbeta med par och att ni nu sårbart och generöst vill hjälpa mig att hjälpa andra. Som tack får ni gratis hjälp på er egen resa och ni får även den nya utbildningen som gåva.

Tack! 
Med stor ödmjukhet och tacksamhet vill jag buga för alla er som hittills har hjälpt mig, och för alla er som kommer att hjälpa mig att sprida denna berörande och viktiga kunskap vidare. Tillsammans gör i världen helt enkelt lite bättre.

Eva Berlander