Hjälp mig att skapa en droppe världsfred

”Fred är inte bara ett avlägset mål som vi söker,
utan ett medel med vilket vi når målet.”
Martin Luther King

Ett spännande projekt! 
Varje vecka bevittnar jag hur par möter varandra på riktigt. Par som kanske har fastnat i konflikter, svårigheter och smärta men som har bestämt sig för att få hjälp med att kommunicera och höra varandra. En berörande resa, som alltid förundrar mig, då dialogen så briljant fungerar.
Som du säkert redan vet, har jag hjälpt över 1700 par i min klinik och träffat tusentals, tusentals par på mina kunskapshelger. Alltid med fina resultat.

Nu är det många som vill lära sig dialogen; att gå över bron och min tid är begränsad. Därför har jag bestämt mig för att spela in en serie av filmer där jag visar hur bra kommunikation fungerar när den är som bäst.
Utbildningen vänder sig framförallt till terapeuter och psykologer men är även öppen för alla i som har lust att lära sig mer om hur vi skapar bra relationer och positiv kommunikation. Detta projekt, med arbetsnamnet; Kommunikation 2.0, är en fördjupning för alla er som antingen gått min online utbildningen; att leva istället för att överleva, den stora bilden eller som närvarat på workshopen med samma namn.

Jag behöver par som hjälper mig!
Nu behöver jag generösa och modiga par som hjälper mig att demonstrera dialogens olika delar. Vi kommer att fokusera på det positiva mötet. Oavsett om ni varit hos mig tidigare eller inte, så kan ni bidra. Kanske har ni en svår relation, där jag kan vara till hjälp samtidigt som ni generöst låter andra ta del av er problematik eller kanske har ni en fin och trygg relation som ni generöst vill skicka vidare? Självklart får de par som hjälper mig både sessionen och utbildningen gratis. Jag kommer att välja tre till fyra par. Helst vill jag filma här på kliniken, då det garanterar bra ljus och bra ljud.

Om ni har anmält ert intresse tidigare, hör gärna av er igen så jag tydligt vet vilka som vill hjälpa mig att skapa lite världsfred. Ett viktigt beslut, speciellt i dessa tider av oro, konflikter och krig.
Världsfred börjar helt enkelt hemma i det lilla, som i nästa skede leder till det stora. Eller hur?

Min vision
Min vision är att förändra världen till det bättre. Mina mål har varit och är att producera intressanta böcker, en berörande podcast och forskningsbaserade utbildningar för individer, par och grupper som vill lära sig att skapa varma relationer – både till sig själv, sina närmare och på sina arbetsplatser.
Är ni med mig på detta spännande projekt? Kontakta mig på: info@svenskimago.com  Tack på förhand!

Önskar dig en fortsatt fin sommar.☀️
Eva Berlander
www.evaberlander.com 

P.S. Först till kvarn gäller.