Hej!

Hej!

Jag heter Karin Persson och jag kommer skriva här på Svenska Imagoinstitutets blogg. Det är jag som har översatt Pat Loves bok ”Förbättra din relation utan onödiga ord”. Sedan några månader tillbaka är det även jag som översätter Evas blogginlägg till engelska.

Jag är i grund och botten kommunikatör med en stor kärlek för språk. Trots det talar jag faktiskt bara svenska och engelska, men det gör jag både gärna och ofta. Mitt senaste projekt är att jag ska försöka lära mig att tala Klingon, vi får väl se hur det går. (Klingon är för er som inte vet det ett påhittat språk, uppfunnet för Star Trek. Det är dock utvecklat av lingvister och ett av få påhittade språk som följer regler för ”riktiga” språk.)

Nu har jag fått äran att som deltagare medverka på Eva och Pats kurs ”Putting Power into Your Practice” och det ser jag fram emot med glädje. Jag kommer skriva här på bloggen inför, under och efter kursen och försöka förmedla så mycket jag bara kan till er som inte har möjlighet att vara med.

Så fortsätt att följa bloggen så kommer ni snart höra av både mig, Eva och ibland anda kommunikatörer igen!

Hälsningar

Karin Persson