Från insidan och ut…

Önskningarna är nyckeln till motivationen. Men det är beslutsamheten och lidelsen att nå målen – en hängivenhet för excellence – som avgör om du kommer att få den framgång du söker.
Mario Andretti (racerförare)

Varje dag har jag den yttersta gåvan av att bevittna individer och par säga JA til förändring, stryka och glädje. De väljer att gå från en inlärd maktlöshet – till kraft och nya möjligheter.
Vissa kommer hit, andra går en workshop och de flesta tar en online-utbildning som hjälper dem att ta in kunskap som med träning, träning och åter träning ger dem kompetensen att leva livet fullt ut.

Under resans gång lär dom sig; att smeka sig själv på kinden och sätta ett hjärta runt sig själva – vilket är grunden för att öppna mottagarplatsen för NYTT.

Inifrån och ut, sakta men säkert, tar de sig själva på allvar. Här får du se två fina filmer som kan inspirera dig till att sakta men säkert välja att nå dina mål. Här och här.

Önskar dig en fin vecka, så här på slutet av året.
Eva Berlander

P.S. Just nu har vi en extra JULKLAPP för dig som har bestämt dig. Du får en extra workshop när du beställer en av våra mest populära online utbildningar.