En berörande öppenhet!

En intressant tid för mig och Sven att vara i USA. Donald Trumps beslut att stänga den amerikanska gränsen för vissa muslimska länder skapar hetsig debatt. Vår resa började med en givande utbildning tillsammans med Dr Dan Siegel i Kalifornien, till att möta våra nära och kära Dr Pat Love med familj i Colorado och en spännande utflykt till Santa Fe i New Mexico. Olika stater diskuterar samma ämne: President Trump och framtiden.

Förundrade tittar vi på tv och bevittnar en härlig öppenhet av att ära olikhet. ”Vanliga människor” ställer politiker mot väggen; republikaner möter demokrater i ett virrvarr av känslor, tankar och lösningar. Här finns ingen ”politisk korrekthet” utan snarare en önskan av att allt ska upp på bordet. Presidenten säger sitt och en federal domare säger sitt. Så intressant!

Här får du se en mycket fin film gällande likhet och olikhet.
Vågen av tacksamhet sköljer över min kropp.
En berörande öppenhet!

Eva Berlander

P.S. Kom gärna även på min föreläsning: Kärlek, respekt och kommunikation – ska det vara så förbaskat svårt? En föreläsning där jag på första parkett visar hur kommunikation fungerar som bäst.

Åh, föresten! Pat Love kommer tillbaka i höst och gör en exklusiv workshop tillsammans med mig i Sverige. Mer information kommer inom kort!