Alternativen är många. Vad väljer du?

Min mun lerBröstet fylls av värme. Ryggen är rak och hjärtat slår lite snabbare som det alltid gör när ett tackbrev ramlar in i institutets mailbox. Med värme, ”berördhet” och även stolthet kan jag konstatera att mina 25 år som terapeut och mental tränare lett till att jag verkligen vet vad som fungerar. Genom linsen av Interpersonell neurobiologi hittar vi tillsammans känslan av att LEVA LIVET FULLT UT. Kunskap som har förändrat mitt eget liv och som nu smittas vidare…..

 ”Året som gått har varit fruktansvärt och underbart på samma gång. Känns som jag fått livet tillbaka och en andra chans att vara den jag egentligen vill vara. Var många många år sedan jag kände sådant lugn och sådan trygghet som jag känner nu.
Jag tror inte jag hade varit här utan dig och din bok… Tänk vad livet är konstigt, jag köpte din bok redan 2011 men ”orkade” inte läsa den då… När vår relation kraschade i dec så började jag läsa din bok igen och nästan sträckläste den. Bestämde mig direkt för att försöka få en tid hos dig och det var det bästa som hänt mig.
Så otroligt tacksam och glad för allt stöd du gett mig och jag är också väldigt stolt över mig själv, stolt över att jag kommit så långt, lärt mig så mycket och gjort saker på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare. Jag lever mitt liv lite annorlunda och försöker bara vara…
Inte lätt att ändra ngt man gjort/varit länge och lätt att ”ramla” tillbaka till gamla mönster, men meditationen, skriva core values och att inte bli ”carried away” hjälper.

Återigen stort tack!!!
Ta hand om familjen och dig själv!
Julkramar från en glad man.”

Se vad forskning visar om glädje och känslan av att leva livet fullt ut.i film här.

 

Har du också bestämt dig för att lära dig hur bra kommunikation fungerar? Kommunikation inom dig själv och mellan dig och de dina?

1. Kom själv eller tillsammans med vän, parter eller kollega på min föreläsning;Kärlek och respekt – ska det vara så förbaskat svårt? Göteborg 28 januari. Stockholm 11 februari. Du bokar din plats här.

2. Läs min mycket uppskattade bok, som läsaren ovan talar om:”Att leva istället för att överleva; medveten dialog ger kärleken en chans”. Beställ ditt ex här!

3.Säg JA till,inspiration,kraft och nya möjligheter genom att sitta hemma i lugn och ro med vår lilla och mycket uppskattade online kurs; ”10 steg mot nya möjligheter” som beställs här.

4.Fördjupa dina kunskaper i den större online kursen; ”Att leva istället för att överleva (online)”. En fantastisk möjlighet för att du på hemma plan ska hitta din kraft och din glädje. Boka din plats nu!

Eller varför inte….
5.Var med oss på en förtrollande fin helg: Workshop Grund; ”Att leva istället för att överleva (live)” Nästa tillfälle 11-13 mars. Workshoppen blir snabbt full, så läs mer och boka så fort du kan!

Är du terapeut, socionom, präst, psykolog eller kanske psykoterapeut? Fördjupa och integrera din redan stora kunskap genom att ansöka om att vara med på vår uppskattade utbildning; ”Integrera neurobiologi med terapi. (INT)

Eller, hitta en annan väg som passar just dig! Bestäm dig för att ta ansvar för DITT liv! Ingen annan kommer att göra det åt dig! Alternativen är många.
Så spännande!

En god fortsättning på det nya året önskar jag dig.
Eva Berlander

P.S Ibland kan en så enkel sak som musik beröra och inspirera: Se och lyssnahär och här. Smitta gärna andra genom att dela vårt nyhetsbrev. Tack!