För psykologer, coacher & terapeuter

Vi hjälper dig att förenkla ditt arbete som terapeut

och att arbeta med par

Lär dig sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter, hälsa, framgång och kärlek!

PSYKOLOGER, TERAPEUTER & COACHER

Det ska vara enkelt, berörande
och baserat på forskning

 • Köp distansutbildning

  Köp distansutbildning

  Få tillgång till din distansutbildning var du än befinner dig. Hemma eller på jobbet. Böcker, live demonstrationer, tydliga verktyg, vetenskapliga fakta, övningar och manual ingår.                                                                                                        

 • Bli expert på kommunikation & relationer

  Bli expert på kommunikation & relationer

  Lär dig mer om  interpersonell neurobiologi och hur du kan interagera det i ditt liv och ditt dagliga arbete. Den röda tråden är dialogen: att gå över bron. Eva har haft över 1700 par i sin klinik – alltid med mycket fina resultat. 

 • Förenkla ditt liv och ditt arbete

  Förenkla ditt liv och ditt arbete

  Nu när hjärtat är berört och du har tagit in vad forskning visar fungerar, får du en unik möjlighet att träna på det som leder dig till glädje, enkelhet och fantastiska resultat. Eva Berlander är med dig under hela din resa.                                                                

Distansutbildingar och livemöten som förändrar ditt liv och ditt arbete för alltid!  

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of therapy, the way we practice, and the way we talk to our patients are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

Integrera neurobiologi med terapi (INT)  

Alla vill bli hörda, sedda och begripna på insidan! Med all den kompetens som du redan besitter väljer vi att tillsamman ”lyfta blicken” och se den stora bilden av relationer och kommunikation. Samtidigt som du lär dig mer om hur du kan använda dig av interpersonell neurobiologi i ditt arbete som terapeut, lär du dig att inifrån och ut, skapa kärleksfulla relationer i ditt eget liv.

Under utbildningarna får du ta del av Eva Berlanders långa erfarenhet (30 år och 1700 par i sin klinik) av att skapa kontakt, respekt och varma relationer.  Du får även se hur hon leder sina klienter bort från ”pricken av problem” till att sakta men säkert, öppna sin mottagarplats, och därmed skapa möjlighet till varaktig utveckling och förändring. Som pricken över i, får du också en unik möjlighet att bevittna arbetet med par i kris. En unik och exklusiv möjlighet för dig som vill arbeta med par. 

Genom att svara live på dina kommentarer finns Eva med dig under hela din utbildning. Självklart får du ett certifikat på utförd kurs. Många väljer även att boka privat handledning  (live) med Eva parallellt med sin utbildning.

Börja här:

 • Gå in och boka vårt LILLA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKET för psykologer, terapeuter och coacher. Här ingår kursen: I mötet skapas tillit och föreläsningen; Bakom varje konflikt ligger en önskan. En längtan som vi tyvärr sällan hör. En bok ingår också.
 • Om nu vill, boka gärna ett live möte med Eva Berlander (live online eller ett fysiskt möte på institutet). 
 • Har du bestämt dig för att ta emot Evas hjälp, börja direkt med vår bästsäljare: DET STORA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKETET. Här ingår en mängd av live demonstrationer, kurser, utbildningar, föreläsningar och workshops med tillhörande övningar, utmaningar och vetenskaplig fakta. Tre böcker, en arbetsmanual och diplom ingår. 
 • Du läser mer om alla våra paketlösningar på  www.berlanderproductions.se   

Har du frågor? Kontakta oss gärna. Vi finns här för dig! Välkommen på en mycket spännande resa! 

Distansutbildning i tre steg Lär dig att möta par i kris

Integrera neurobiologi med terapi & personlig utveckling (INT) med fokus på kommunikation.  

Del 1 – I mötet skapas tillit med tillhörande övningar.

Del 2 – Att leva istället för att överleva, den stora bilden med tillhörande fakta, övningar, utmaningar och konkreta kommunikationsverktyg. Du får även se när Eva möter ett par.  

Del 3 – En konflikt så spännande! Kommunikation 2.0  med tillhörande övningar och utmaningar och konkreta kommunikationsverktyg. Detta är en unik och exklusiv utbildning då du får se Evas framgångsrika arbete med ett flertal individer och par. (Filmas nu)

Bonus: En mängd av inspirerande föreläsningar, kurser och workshops.  

Certifiering  

Efter avslutad utbildning kan du välja att vara med i en grupp (live) där vi fördjupar, tränar och integrerar materialet tillsammans. Ingår ej i detta paketpris.  

I mötet skapas tillit

Inom loppet av några sekunder vet vi om vi ska lita på någon eller inte.

En väldigt uppskattad grundkurs
Ingår i lilla och stora paketet

”Att leva istället för att överleva”

– den stora bilden

medveten dialog ger kärleken en chans

Vår prisbelönta grundutbildning!
Ingår i mellan och stora paketet

En konflikt, så spännande!
Kommunikation 2.0

Lär dig jobba med par på ett nytt sätt!  

Fördjupning online – Här får du se Evas framgångsrika arbete med par. Ingår i det stora paketet

Att gå över bron

Fördjupning live 

Du kan delta om du går eller har gått vårt stora stora kommunikationspaket eller varit med på Evas 6 månaders utbildning för terapeuter.  

Feedback från fina deltagare

 • Väldigt bra!

  ”En mycket fin början på mitt projekt att bli en bättre terapeut och coach. Du fångade mig Eva, när jag av misstag började lyssna på din podcast. Nu har jag bestämt mig för att ta många olika kurser hos dig.”

  Väldigt bra!
  Leg. psykolog
  Deltagare
  I mötet skapas tillit
 • Tack Eva!

  ”I mitt arbete som psykolog har jag lärt mig massor. Jag gillar verkligen ditt sätt att arbeta med par. Kursen har varit mycket bra för mig i mitt arbete med klienter men även för mig i mina egna privata relationer.” 

  Tack Eva!
  Anonym
  Tack
  IPNB - den stora bilden
 • En glad terapeut

  ”När jag ringde dig och frågade vad jag skulle göra för att utveckla mitt arbete som terapeut gav du mig rådet att gå din certifikatutbildning och du hade rätt. Tack för alla insikter, all värme, alla svar.”

  En glad terapeut
  Psykosyntesterapeut
  Deltagare
  Integrera neurobiologi med terapi

Kontakta oss

Om du är osäker på hur du ska börja, ring oss så hjälper vi dig vidare för nästa steg mot ett roligare arbetsliv.