Vi hjälper dig att förenkla ditt arbete som terapeut och effektivisera din behandling av par.

Lär dig sambandet mellan interpersonell neurobiologi, kommunikation, konflikter, mentalhälsa, framgång och kärlek!

Det ska vara enkelt, berörande och baserat på forskning

Lilla paketet

Börja din resa mot ett rikare och mer meningsfullt liv med vårt Lilla Paket! Denna kurs ger dig en första inblick samt förståelse för hur vi kan bygga kärleksfulla relationer i våra liv. Med fokus på enkelhet och praktisk tillämpning får du verktygen för att börja förbättra dina relationer redan idag. Perfekt för den som vill få smak på vad kärlek och gemenskap har att erbjuda.

Mellan paketet

Ge dig själv verktygen för ett liv fyllt av glädje, kraft och kärlek med vårt Mellanpaket! Genom en omfattande grundutbildning tar vi tillsammans ett steg framåt, där vi utforskar interpersonell neurobiologi för att förstå förälskelse, konflikthantering, kärlek, mental hälsa, kundmöten, ledarskap, framgång och kommunikation ur en holistisk synvinkel. Med stöd av vetenskapliga fakta, praktiska övningar och djupgående insikter kommer du att stärka din emotionella motståndskraft och “tända din hjärna” för glädje, motivation och framgång.

Stora paketet

För den som strävar efter det ultimata inom interpersonell neurobiologi, relationer, kommunikation och personlig utveckling är vårt Stora Paket det perfekta valet! Utöver allt som ingår i Mellanpaketet får du även en spännande kurs om tillit, en fördjupning i konsten att kommunicera och skapa verkliga möten, samt tre bonuskurser som tar dig, dina nära relationer och ditt yrkesliv till helt nya nivåer. I detta paket får du en unik möjlighet att bevittna och lära av Eva Berlanders framgångsrika arbete med individer, par och grupper. Detta kommer att gynna dig oavsett om du går utbildningen privat eller professionellt. Certifikat vid slutförd utbildning.

Integrera neurobiologi med terapi (INT)

Alla vill bli hörda, sedda och förstådda på insidan! Med den kompetens du redan besitter väljer vi att tillsammans ”lyfta blicken” och betrakta den stora bilden av relationer och kommunikation. Samtidigt som du lär dig hur du kan använda interpersonell neurobiologi i ditt terapeutiska arbete, får du även verktyg för att skapa kärleksfulla relationer i ditt eget liv.

Under utbildningarna delar Eva Berlander med sig av sin omfattande erfarenhet (30 år och 1900 par i sin klinik) av att bygga kontakt, respekt och varma relationer. Du får också se hur hon leder sina klienter bort från ”pricken av problem” mot en gradvis öppning av deras mottaglighet, vilket skapar möjlighet till långsiktig utveckling och förändring. Som grädde på moset får du även en unik möjlighet att bevittna arbetet med par i kris, vilket är en exklusiv möjlighet för dig som vill arbeta med par.

Eva finns med dig under hela din utbildning genom att svara snabbt på dina kommentarer. Om du väljer det stora paketet tilldelas du också ett officiellt certifikat efter avslutad utbildning. (Kommunikation genom neurobiologi) Många väljer även att boka privat handledning (live) med Eva samtidigt som de genomför sin utbildning. Efter avslutad utbildning erbjuds även handledning (live) i grupp. Detta är ej inkluderat i något av våra paket.

Besök vår webbutik där du kan läsa mer om våra onlineutbildningar www.berlanderproductions.se

 • Väldigt bra

  Väldigt bra

  ”En mycket fin början på mitt projekt att bli en bättre terapeut och coach. Du fångade mig Eva, när jag av misstag började lyssna på din podcast. Nu har jag bestämt mig för att ta många olika kurser hos dig.”

  Anonym
  Terapeut
 • Tack Eva!

  Tack Eva!

  ”I mitt arbete som psykolog har jag lärt mig massor. Jag gillar verkligen ditt sätt att arbeta med par. Kursen har varit mycket bra för mig i mitt arbete med klienter men även för mig i mina egna privata relationer.” 

  Lisa
  Psykolog
 • En glad terapeut

  En glad terapeut

  ”När jag ringde dig och frågade vad jag skulle göra för att utveckla mig själv och mitt arbete som terapeut gav du mig rådet att gå din certifikatutbildning. Du hade rätt. Tack för alla insikter, all värme, alla svar.”

  Tomas
  Psykosyntesterapeut

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of therapy, the way we live our lives and the way we talk to our self’s and others are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

–Bonnie Badenoch

I mötet skapas tillit

Inom några sekunder bedömer vi om vi ska lita på någon. Våra första intryck påverkas av tidigare erfarenheter. Att vara öppen för omvärdering av bedömningar är avgörande för att skapa förtroende och starkare relationer.

Att leva istället för att överleva - den stora bilden

I denna grundutbildning får du möjligheten att utforska tre olika perspektiv samtidigt: dina egna privata relationer, utvidgad kompetens som terapeut och förmågan att hjälpa dina klienter på ett ännu mer effektivt och fördjupat sätt. Med en integrerad tillvägagångssätt kommer du att kunna ta dina terapifärdigheter till nya höjder och skapa varaktiga förändringar för både dig och dina klienter.

En konflikt, så spännande!

I denna fördjupningsutbildning ges du en unik möjlighet att bevittna och lära från Eva Berlanders framgångsrika arbete med par. Du befinner dig på första parkett där du får utforska tre centrala aspekter: din personliga utveckling i relation till dig själv och dina nära, konsten att hantera par i kris och tillhandahållandet av tydliga kommunikationsverktyg som du kan använda i din egen praktik. Det är en exceptionell möjlighet att fördjupa dina färdigheter och öka din förståelse för terapeutiskt arbete med par.

 

Handledning på instituet

Efter avslutad utbildning möts vi som grupp för att integrera och fördjupa våra terapeutiska processer. Med stöd av vetenskapliga insikter, praktiska övningar och en lekfull gemenskap förvandlar vi terapiarbetet till en konstform. Det är här vi fortsätter att växa och utveckla våra färdigheter som terapeuter på ett djupare plan. 

 
 • Onlineutbildningar

  Onlineutbildningar

  Få tillgång till din distansutbildning var du än befinner dig – hemma eller på jobbet. Utbildningen inkluderar böcker, live demonstrationer, tydliga verktyg, vetenskapliga fakta, övningar och en manual.

 • Bli expert på kommunikation & relationer

  Bli expert på kommunikation & relationer

  Lär dig mer om interpersonell neurobiologi och hur du kan integrera det i ditt liv och ditt dagliga arbete. Den röda tråden är dialogen: att gå över bron. Eva har arbetat med över 1900 (2023) par i sin klinik – alltid med mycket fina resultat.

 • Förenkla ditt liv och ditt arbete

  Förenkla ditt liv och ditt arbete

  Nu när ditt hjärta har berörts och du har integrerat vad forskning visar fungerar, får du en unik möjlighet att träna på det som leder dig till glädje, enkelhet och fantastiska resultat. Eva Berlander följer med dig under hela din resa.

Lär dig att möta par i kris

För den som strävar efter det ultimata inom interpersonell neurobiologi, relationer, kommunikation och personlig utveckling är vårt Stora Paket det perfekta valet! Utöver allt som ingår i Mellanpaketet får du även en spännande kurs om tillit, en fördjupning i konsten att kommunicera och skapa verkliga möten, samt tre bonuskurser som tar dig, dina nära relationer och ditt yrkesliv till helt nya nivåer. Men framförallt – du får en officiell certifiering efter avslutad utbildning.

I detta paket får du en unik möjlighet att bevittna och lära av Eva Berlanders framgångsrika arbete med individer, par och grupper. Detta kommer att gynna dig oavsett om du går utbildningen privat eller professionellt.

Kontakta oss nedan eller maila oss på info@svenskimago.com