Börja gärna här

De flesta som vänder sig till oss börjar med dessa steg:

1. Startpaketet, 10 steg mot nya möjligheter. En fin start som inspirerar och ger kunskap om relationer. Antingen går du den själv eller med din partner, ni delar då på ett konto.

1b, Kommer till Svenska Imagoinstitutet för en introduktion. Tar mellan två till tre timmar.Här får du/ni en fin möjlighet att träffa Eva Berlander eller en annan terapeut som är auktoriserad via institutet. Här får vi lättast se och höra hur vi på bästa sätt hjälper dig/er vidare.

2. och / eller går på en föreläsning för att få inspiration och lite kunskap. (Live eller på nätet)

3a. Går på workshopen; Att leva istället för att överleva. En fantastisk kunskapshelg som hjälper dig/er att gå från kamp till nya möjligheter.

3b.Tar online kursen med samma namn som ovan.  Onlinekursen är ett bra alternativ om workshopen är fullbokad, datumet inte fungerar eller resvägen är för lång. Onlinekursen går att gå ensam eller tillsammans med en partner, vän eller kollega. En fantastisk möjlighet att på hemmaplan trigga hjärnan för kraft, glädje och ny kunskap. Denna online utbildning är även modul 1 i vår mycket uppskattade utbildning för terapeuter. INT. 

4. Tar privata sessioner och jobbar intensivt tillsammans med Eva Berlander eller någon annan terapeut som är i samarbete med institutet.

Många tror att alternativ 4 är bästa möjliga start men vår långa erfarenhet visar att det faktiskt är fel! Kunskap förändrar världen. Det är en sak att gå och mötas hos en skicklig terapeut och en annan att själva kunna förstå materialet och integrera det i vardagslivet. Därför vet vi, att online kurser, såväl online som på plats är av stor hjälp till att komma framåt.
Det går dessutom snabbare, lättare och är billigare! Är man osäker kan man alltid komma och ta en introduktionstid hos Eva eller någon annan och sen ta in den stora bilden av kunskap.

10 steg mot nya möjligheter

Ett startpaket för dig som har bestämt dig för att, med stor värme för dig själv och dina närmaste, lära dig nytt. Nytt som leder till kärleksfulla relationer i stort.

Denna onlinekurs är skapad för att på snabbaste, enklaste, och billigaste sätt inspirera dig till att se den stora bilden av interpersonella relationer och mental hälsa. Det krävs helt enkelt, ett helt nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Här kan du, hemma i ditt egna hem, när helst du vill och får lust, luta dig tillbaka och låta dig inspireras till ett smakprov för nya vägar. Vägar som kan leda dig dit du vill. I online kursen ingår även Eva Berlanders bok: Att leva istället för at överleva, medveten dialog ger kärleken en chans. Se introduktions film nedan:

Välkommen på en spännande resa!