För individer

Vi hjälper dig att hitta kraften, glädjen och

energin att må bra! 

Live sessioner och utbildningar som ”tänder din hjärna” för glädje igen! 

      FÖR INDIVIDER  

Det ska vara enkelt, berörande
och baserat på forskning

 • Köp distansutbildning

  Köp distansutbildning

  Utveckling på distans på dina villkor – var och när du vill. Böcker, manual, tydliga verktyg och övningar ingår. Du lär dig att gå från problem till glädje, kraft och positiv kontakt.

 • Få professionell hjälp på din resa

  Få professionell hjälp på din resa

  Du kommer att uppleva att Eva (och andra ledare) är med dig under hela din utbildning. Eva svarar live på dina kommentarer. Självklart kan du vara anonym, om du vill. Eva finns även här för dig LIVE, om du vill och behöver. 

 • Må bättre

  Må bättre

  Nu när hjärtat har blivit berört och du har tagit in vad forskning visar fungerar, får du en unik möjlighet att göra mer av det som fungerar och mindre av det som ligger i vägen. 

Utbildningar online och live-möten som förändrar ditt liv

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of happiness, the way we live our lives and the way we talk to our self’s and others are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

Vi har valt att göra utbildningar som hjälper dig att inifrån och ut, skapa förändring på riktigt! När du lär dig hemma, där livet händer parallellt med stöd av Eva Berlander (eller en annan duktig terapeut) integrerar du materialet på bästa möjliga sätt. Livet händer inte i terapirummet utan hemma i din egen miljö.

Du kommer att uppleva att Eva är med dig under hela din resa genom att hon svarar live på alla dina kommentarer. Många väljer även att boka privata timmar (live) med Eva parallellt med sin utbildning. Allt för att fördjupa processen ytterligare. Självklart betalar du separat för den tiden. Vi finns här för dig och vi vet vad som fungerar!

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla. Allt för att du ska få möjlighet att öppna upp för långvarig förändring och glädje.

Börja här:

 • Gå in och boka vårt LILLA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKET för individer och par. Här ingår kursen: Kontakt före problem: 10 steg till en lycklig relation. (Detta gäller både den relation som vi har med oss själva och den vi har med andra) och föreläsningen; Bakom varje konflikt ligger en önskan. En längtan som vi tyvärr sällan hör. En bok ingår också.
 • Om du vill, boka ett live möte med Eva Berlander (live online eller ett fysiskt möte på institutet). 
 • Har du bestämt dig för att skapa förändring, börja direkt med vår bästsäljare: DET STORA RELATION & KOMMUNIKATIONSPAKETET. Här ingår en mängd av live demonstrationer, kurser, utbildningar, föreläsningar och workshops med tillhörande övningar, utmaningar och vetenskaplig fakta. Tre böcker och en arbetsmanual ingår. Detta paket kan jämföras med många timmars terapi. Självklart kan du ta live sessioner med Eva under kursens gång.
 • Du läser mer om alla våra uppskattade paketlösningar på www.berlanderproductions.se   

Vår prisbelönta bästsäljare! Att leva istället för att överleva, den stora bilden

VÅR BÄSTSÄLJARE!  (Denna utbildning ingår i flera av våra större relation & kommunikationspaket. Du läser mer här: www.berlanderproductions.se)

”The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes.”  Marcel Proust

Alla vill bli hörda, sedda och begripna på insidan! Förändring kan vara svår att uppnå. Speciellt när vi har fastnat i konflikter, problem, oro eller negativa tankar. Därför behöver vi med värme för oss själva och varandra, titta på det som är tungt från ett lite nytt perspektiv.

Trots att Eva Berlanders utbildningar vilar på forskning och lång erfarenhet, är det relationen emellan dig och Eva, som är nycken till utveckling. Tillit leder helt enkelt till ett paradigmskifte som i sin tur ”tänder hjärnan” för motivation, träning, glädje, förändring och nytt. Därför är Eva med dig genom hela ditt utvecklingspaket. Hon svarar på dina kommentarer och du har förtur i live timmar hos henne. Denna utbildning i sig, kan jämföras med många, många timmars terapi. Självklart kan du delbetala, om du vill och behöver. Böcker och arbetsmanual ingår.

En av många härliga kommentarer från en deltagare:Jag uppskattar dig som har skapat denna utbildning! Jag uppskattar dig för ditt vattenfall av ord! Jag uppskattar dig för din glädje, den inspiration du ger  och för alla ”så spännande – så intressant”! Åsså uppskattar jag mig som tar mig själv på allvar och gör detta med både glädje och entusiasm! HEAL! ”

Välkommen på en mycket spännande och utvecklande resa❣️ 

Kontakt före problem
– 10 viktiga steg till en lycklig relation

Vår uppskattade introduktionskurs för individer och par.

Ingår i det lilla paketet.

Boka live terapi med Eva Berlander

 

Professionellt stöd på vägen.   

En konflikt, så spännande!
Kommunikation 2.0

Här får du bevittna Evas framgångsrika arbete med individer & par

Ingår i det stora kommunikationspaketet.

Workshop: Living By Your Core Values

 

Workshop med Eva Berlander och Dr Pat Love

Ingår i mellan och stora paketet.

Feedback från fina deltagare

 • Tack för en mycket bra kurs

  ”…Kanske den mest nyttiga investering som jag har valt att göra i mig själv och hur jag kan vara en fin konstruktiv partner. Återigen, mycket stort tack!”

  Tack för en mycket bra kurs
  Michael
  Deltagare
 • Tack för allt Eva, tack.

  Har mått skit det senaste, men nu börjar jag äntligen hitta tillbaka till den jag var förut. Har gått igenom en jobbig separation där jag var den som blev lämnad. Äntligen ser jag saker som jag inte såg förut och är mycket starkare.

  Tack för allt Eva, tack.
  Lisa
  Deltagare
 • Tack!

  ”…Efter att du ”tvingade” mig att ta online utbildningen (ville först bara träffa dig live) så har massor hänt. Våra intensivmöten i kombination med e-learningen är superbra. Tack!..”

  Tack!
  Tomas
  Deltagare

Kontakta oss

Om du är osäker på hur du ska börja, ring oss så hjälper vi dig vidare för nästa steg mot ett sundare och friskare liv.