Visa produkter inkl. momsVisa produkter exkl. moms

För individer

individ

Eva Berlander grundade Svenska Imagoinstitutet, ett utbildningscentrum med det långsiktiga målet att skapa en bättre värld, ett par, en individ i taget. Genom linsen av Interpersonell neurobiolog IPNB), arbetar vi med Mental träning, Imago relationsterapi och mindfulness med målet att skapa kärleksfulla relationer i vårt samhälle. Syftet är att inspirera människor till att se på till synes hopplösa konflikter och problem ur perspektivet: ”Så spännande!” Konflikter och svårigheter bär nämligen ofta med sig möjligheten till utveckling och nyckeln till förändring.

Vi lär dig hur din kropp fungerar och sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter och kärlek.

Söker du individuell terapi så har du kommit rätt!

Att uppleva att man “överlever”, istället för att leva livet fullt ut, kan vara oerhört smärtsamt. När Eva uppmuntrar oss att hurra för svårigheter av inre och yttre konflikter tar hon inte bort det allvarliga i att ha det svårt. Hon vill entusiasmera till att lugna nervsystemet och uppmuntra oss att se det som gör ”ont” från ett nytt perspektiv. Vårt arbete grundar sig på vetenskap och forskning inom området mänskliga relationer. För att uppleva hälsa, välmående, glädje och lust behöver vi vara uppmärksamma på vad som fungerar och vad som inte fungerar inom oss själva och i våra nära relationer. Vi behöver förstå vad vi kan göra för att skapa den integrering i vårt eget nervsystem som leder till harmoni, motståndskraft och resilience.

Vi rekommenderar dig varmt att parallellt med ditt möte med en terapeut ta vår e-learning :att leva istället för att överleva – Interpersonell neurobiologi, den stora bilden. En unik möjlighet där du på snabbaste, enklaste och billigaste sätt får möjlighet att ta dig dit du vill. Denna e-learning kan jämföras med många timmars ”gratis” terapi.

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla.

Varmt välkommen på en spännande resa! 

INTRODUKTION ONLINE

1 125 kr

10 steg mot nya möjligheter

En fin introduktionskurs som på kort stund ska ge dig inspiration och inblick i det stora ämnet kärleksfulla relationer. Ta den själv eller tillsammans med en vän eller partner. Bok ingår.

GRUNDKURS ONLINE

10 950 kr

Att leva istället för att överleva

Online-utbildningen Interpersonell neurobiologi – den stora bilden, är gjord med avsikt att inspirera och hjälpa dig att se en ny väg mot nya möjligheter. Bok ingår.

BOKA MÖTE MED EVA LIVE

3 700 kr

Träffa Eva live i tre timmar för en introduktion på institutet.

Träffa Eva på institutet för en introduktion.

Observera att för att boka en tid med Eva måste du ha tagit onlineutbildningen ”10 steg mot nya möjligheter”

LIVE WORKSHOP FÖRDJUPNING

7 500 kr

Integrera neurobiologi med livet (INL) under två dagar.

Tillsammans integrerar vi materialet, lär oss kommunikation som leder till kontakt, skrattar och låter hjärtat bli berört.

Den här unika workshopen kräver särskilda förkunskaper.

DISTANSUTBILDNING ONLINE

1 495 kr

Medveten närvaro.

Hitta din kraft, din glädje och dig själv!

I denna utbildning får du tydligt lära dig redskap som ska lugna och reglera din kropp, dina känslor och dina tankar. Bok ingår.

Fina ord från tidigare klienter

 • ”Jag har tidigare känt mig maktlös. Nu kan jag se hur jag kan skapa det liv jag vill ha.”

  - Daniel, 42
 • ”Alla skulle ha chansen att gå i egen terapi på detta sätt!! Positivt och spännande.”

  – Caroline, 43
 • ”Mitt problem med nära relationer, visade sig i mitt arbetsliv också.”

  – Bosse, 37
 • ”Det här ’arbetet’ med terapin är konkret, logisk och mycket värdefullt.”

  – Nils, 59
 • ”Detta ’arbete’ med mig själv, gör mig till en bättre företagare/chef.”

  – Lena M
 • ”Alla borde ta chansen!”

  – John-Åke, 56
 • ”Ett sätt att lära sig leva istället för att överleva”

  – Susanna Ericson

10 steg mot nya möjligheter - STARTPAKET

ONLINE
En fin start som inspirerar och ger kunskap om relationer. I denna online kurs ingår även Eva Berlanders bok; Att leva istället för att överleva; medveten dialog ger kärleken en chans.

INTERPERSONELL NEUROBIOLOGI - DEN STORA BILDEN

ONLINE - GRUNDKURS
Vår bästsäljande utbildning då den innehåller timtals med inspiration och ny kunskap, tryggt guidat av Eva Berlander. Eva visar även hur dialogen “att gå över bron” går till. Du kan göra den ensam eller tillsammans med en vän. Bok ingår.

INTERPERSONELL NEUROBIOLOGI - NIO DOMÄNER AV INTEGRATION - DETALJERNA

ONLINE - FÖRDJUPNING
Detta är ett samarbete mellan Svenska Imagoinstitutet och Psykologi med mera. Denna är för dig som vill fördjupa din kunskap inom personell neurobiologi för att använda det såväl inom ditt yrke eller i övriga livet.

Språket i denna utbildning utgår ifrån att du gått "Intepersonell neurobiologi - Den stora bilden"

INTEGRERA NEUROBIOLOGI MED LIVET (INL)

ONLINE
En utbildning som vi kallar; cirkeln av expertis då vi tillsammans genom linsen av interpersonell neurobiologi (IPNB) integrerar begreppen; kärlek, konflikter, kommunikation, ledarskap, framgång och hälsa. Vi länkar vetenskap med praktiska övningar.

RELATIONER & MENTAL TRÄNING

ONLINE
Eva Berlander och Dr Lars-Eric Uneståhl samtalar om den mentala träningens betydelse i relationer. Två böcker ingår.
MEDVETEN NÄRVARO

MEDVETEN NÄRVARO

ONLINE
I denna utbildningen får du tydligt lära dig redskap för att lugna och reglera din kropp, dina känslor och dina tankar.. Målet är att du ska bli gladare, starkare och vänligare. Bok ingår.

COMING A PART TO BE TOGETHER (ENG)

WORKSHOP ONLINE
Fokus ligger på hur vi alla behöver lära oss att hålla isär – för att kunna vara ihop. Att lära oss veta var vi själva börjar och var vi slutar. Att se vad som är mitt och vad som är ditt. En mycket viktig kunskap gällande kommunikation och hälsa. Denna workshop är på "lätt" engelska. Bok ingår.

CORE VALUE LIVING (ENG)

WORKSHOP ONLINE
Oavsett om det är i styrelserummet, i sovrummet eller i mötet med familj och vänner är Core Value Living nyckeln till framgång. När ditt dagliga liv inte återspeglar ditt bästa jag, lider alla och speciellt du själv. Även om detta koncept kan låta förenklat eller som ett ideal, bygger det på sunda, vetenskapliga principer såväl som praktiska övningar. Denna workshop är på "lätt" engelska. Bok ingår.

INTRODUKTION PÅ INSTITUTET

LIVE
Kommer till Svenska Imagoinstitutet för en introduktion. Tar mellan två till tre timmar. Här får du en fin möjlighet att träffa Eva Berlander eller en annan terapeut som är auktoriserad via institutet. Här får vi lättast se och höra hur vi på bästa sätt hjälper dig vidare.

INTENSIVTERAPI FÖR INDIVIDER

LIVE
Kom på introduktion hos Eva Berlander eller en terapeut i samarbete med institutet. Lär dig leva istället för att överleva!
SVÅRT ATT VÄLJA?

SVÅRT ATT VÄLJA?

Är man osäker kan man alltid komma och ta en introduktionstid hos Eva eller någon annan och sen ta in den stora bilden av kunskap.

Många tror att detta alternativ är det bästa möjliga start men vår långa erfarenhet visar att det faktiskt är fel! Kunskap förändrar världen. Det är en sak att gå och mötas hos en skicklig terapeut och en annan att själva kunna förstå materialet och integrera det i vardagslivet.

Därför vet vi, att online kurser, såväl online som på plats är av stor hjälp till att komma framåt. Det går dessutom snabbare, lättare och är billigare!

Låt dig inspireras av Eva Berlander och Dr. Pat Love (ENG) Magic Moments

Journalist Eva Nordin interviewing Dr. Pat Love and Eva Berlander about Relationships Love. How do we create magical moments in our lives?