Vi hjälper dig att hitta kraften, glädjen och energin att må bra!

Live sessioner och utbildningar som ”tänder din hjärna” för glädje och kraft igen!

Det ska vara enkelt, berörande och baserat på forskning

Lilla paketet

Börja din resa mot ett rikare och mer meningsfullt liv med vårt Lilla Paket! Denna kurs ger dig en första inblick samt förståelse för hur vi kan bygga kärleksfulla relationer i våra liv. Med fokus på enkelhet och praktisk tillämpning får du verktygen för att börja förbättra dina relationer redan idag. Perfekt för den som vill få smak på vad kärlek och gemenskap har att erbjuda.

Mellan paketet

Ge dig själv verktygen för ett liv fyllt av glädje, kraft och kärlek med vårt Mellanpaket! Genom en omfattande grundutbildning tar vi tillsammans ett steg framåt, där vi utforskar interpersonell neurobiologi för att förstå förälskelse, konflikthantering, kärlek, mental hälsa, kundmöten, ledarskap, framgång och kommunikation ur en holistisk synvinkel. Med stöd av vetenskapliga fakta, praktiska övningar och djupgående insikter kommer du att stärka din emotionella motståndskraft och “tända din hjärna” för glädje, motivation och framgång.

Stora paketet

För den som strävar efter det ultimata inom interpersonell neurobiologi, relationer, kommunikation och personlig utveckling är vårt Stora Paket det perfekta valet! Utöver allt som ingår i Mellanpaketet får du även en spännande kurs om tillit, en fördjupning i konsten att kommunicera och skapa verkliga möten, samt tre bonuskurser som tar dig, dina nära relationer och ditt yrkesliv till helt nya nivåer. I detta paket får du en unik möjlighet att bevittna och lära av Eva Berlanders framgångsrika arbete med individer, par och grupper. Detta kommer att gynna dig oavsett om du går utbildningen privat eller professionellt. Certifikat vid slutförd utbildning.

Våra relationer avgör vår livskvalité

Vi erbjuder utbildningar som verkligen gör skillnad, där du får verktyg för att skapa förändring från insidan och ut. Med stöd av Eva Berlander (eller en annan erfaren terapeut) kan du integrera materialet medan du lever ditt liv därhemma, där verkliga situationer uppstår.

Eva följer med dig på hela din resa genom att svara på alla dina kommentarer, och många väljer att boka privata sessioner med henne samtidigt för att fördjupa processen. Våra utbildningar är vetenskapligt grundade men kommunicerade på ett personligt och lättförståeligt sätt för att öppna upp för långsiktig förändring och glädje.

Vi erbjuder tre olika paket som du kan köpa, beroende på vad ditt mål är och även din budget. Besök gärna på onlineplattform där du kan läsa mer om våra onlineutbildningar! Välkommen! 

 • Tack för en mycket bra kurs

  Tack för en mycket bra kurs

  ”…Kanske den mest nyttiga investering som jag har valt att göra i mig själv och hur jag kan vara en fin konstruktiv partner. Återigen, mycket stort tack!”

  Michael
  Stora paketet - online
 • Tack för allt Eva, tack.

  Tack för allt Eva, tack.

  ”Har mått skit det senaste, men nu börjar jag äntligen hitta tillbaka till den jag var förut. Har gått igenom en jobbig separation där jag var den som blev lämnad. Äntligen ser jag saker som jag inte såg förut och är mycket starkare.”

  Lisa
  Mellan paketet - online
 • Tack!

  Tack!

  ”…Efter att du ”tvingade” mig att ta online utbildningen (ville först bara träffa dig live) så har massor hänt. Våra intensivmöten i kombination med e-learningen är superbra. Tack!..” 

  Tomas
  Stora paketet - online

”We are seeking a paradigm shift so that the way we think of happiness, the way we live our lives and the way we talk to our self’s and others are all influenced with our felt sense of the brains movement toward integration”.

Bonnie Badenoch

Kontakt före problem - 10 viktiga steg till en lycklig relation

Vår uppskattade introduktionskurs för individer och par. Ingår i det lilla paketet. 

Boka live terapi med Eva Berlander

Professionellt stöd på vägen.

En konflikt, så spännande!

Här får du bevittna Evas framgångsrika arbete med individer & par. Denna fördjupningsutbildning ingår i det stora paketet.

Lever du efter din kärnvärden

Eller låter du andra bestämma den du ska vara? Workshop med Eva Berlander och Dr Pat Love. Ingår i det stora paketet.

 • Onlineutbildningar

  Onlineutbildningar

  Utveckling på distans på dina villkor – var och när du vill. Böcker, manual, tydliga verktyg och övningar ingår. Du lär dig att gå från problem till glädje, kraft och positiv kontakt.

 • Få professionell hjälp på din resa

  Få professionell hjälp på din resa

  Du kommer att uppleva att Eva (och andra ledare) är med dig under hela din utbildning. Eva svarar live på dina kommentarer. Självklart kan du vara anonym, om du vill. Eva finns även här för dig LIVE, om du vill och behöver. 

 • Må bättre

  Må bättre

  Nu när hjärtat har blivit berört och du har tagit in vad forskning visar fungerar, får du en unik möjlighet att göra mer av det som fungerar och mindre av det som ligger i vägen. 

Kontakta oss nedan eller maila oss på info@svenskimago.com