#119 Bra ledarskap på Gbg Co – Eva Berlander möter Peter Grönberg


I dagens podcastavsnitt möter Eva Berlander Peter Grönberg som är VD för Göteborg & Co och pratar om bra ledarskap. Peter arbetade tidigare på Volvo Group där han bland annat ansvarade för företagskultur, organisationsutveckling, ledarskap, mångfald och arbetsgivarvarumärke.

Som många andra har Peter gjort en av Svenska Imagoinstitutets distansutbildningar. Som du säkert förstår är det alltid lika berörande för oss att höra hur mycket de utbildningarna gör skillnad.

I det här avsnittet får du höra många kloka ord från denna erfarna, modiga, varma, lekfulla, tydliga och medkännande man. Tillsammans pratar de om ledarskap, kommunikation, respekt, ansvar och vikten av att beundra andra.

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism, Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Varmt välkommen på en spännande resa

Vad är bra ledarskap för dig?

Lämna gärna en kommentar i vår gästbok.