#115 Jordgubbsfilosofi – Eva möter VD Jonas Lindhe


Jordgubbsfilosofi

Att Stordalens företag heter Strawberry Group är inte så konstigt. Det var så karriären började och som tolvåring utsågs han till Nordens bästa jordgubbsförsäljare. Sin affärsideologi kallar han ”jordgubbsfilosofi” efter att han inför sin pappa klagat på kvalitén på bären.
Pappan menade att man får göra det bästa man kan då det var de enda jordgubbarna som fanns tillgängliga. Att använda de faktiska förutsättningarna på bästa sätt har därför genomsyrat Petter Stordalens tänk.

Precis som Stordalen inspirerats av sin pappas kloka ord har vi alla påverkats av en mängd information som ligger till grund för hur vi ser på livet.

I dagens podcastavsnitt möter Eva Jonas Lindhe. En härligt positiv och energifylld man som arbetar som VD på Gleitmo Technik AB.
Tillsammans pratar de lekfullt om ledarskap, framgång och vikten av att välja de förebilder som vi vill ha.

Vem eller vilka personer beundrar du? Vilka egenskaper gillar du hos andra och hur kan du välja att se de kvalitéerna även i dig själv? Eva gillar Pippi Långstrump. Hon är stark, vänlig, lekfull och busig.

Vilket citat ligger dig varmt om hjärtat och på vilket sätt kan du se att det leder dig framåt?
Personligen går Eva igång på orden ”It always seems impossible, until its done” av Nelson Mandela. Ett citat som triggar henne till lust, kreativitet och möjligheter.

Vad har format dig till den du är?

Välkommen!

Eva Berlander