Sista chansen – Att leva istället för att överleva Workshop Grund

Efter att ha haft den stora gåvan av att fått hålla helgutbildning för par i snart 20 år det nu dags att säga farväl till workshopen: att leva istället för att överleva. Allt har en början och allt har ett slut.

Tiden räcker inte riktigt till och jag behöver välja var jag lägger min fokus. Självklart kommer vi att erbjuda mindre workshops för individer och par där dialogen: att gå över bron – kommunikation som leder till kontakt har sitt fokus.

För dig som vill gå vår mycket omtalade och uppskattade workshop har en sista chans att närvara den 10-12 november, Hotell Gottskär. Några få platser kvar! Ni bokar här.

Eftersom vi trycker på paus-knappen gällande denna helg så har vi ett generöst erbjudande för dig/er som redan har deltagit, och som nu vill återuppleva känslan av att vara starkt berörd, glad, stark och inspirerad. Ni får rabatt! Kontakta institutet för mer information.

NYHET!

Eftersom vi får in så många fina frågor via vår podcast, så har jag valt att – efter bästa förmåga – svara på dem via min nya kanal på YouTube: Eva Berlander. Varje vecka svarar jag på en fråga. Introduktionsfilm här.

Om du har en fråga, skriv den i en kommentar under min senaste video, eller skicka den till info@svenskimago.com.

Önskar dig en fin vecka!
Eva Berlander