En romans med dig själv

Jag har under utbildningens gång blivit mer öppen. Som om jag öppnat ett fönster i taget i mitt eget hus för att släppa in ljus och kanske kärlek. I små steg har jag börjat städa upp gammal mögel som legat och ruvat i min kropp och inte minst i mina tankar. Tankar som fått mig att känna mig mindre värd, som om jag inte varit riktigt älskad. Mina mörka sidor såsom mitt självförakt för det dåliga val jag gjort i livet har blivit mindre påtaglig under denna resans gång. Även om jag bär med mig detta har jag kunnat öppna upp och se det med lite nya ögon och med mer värme än tidigare. Helt enkelt börjat älska mig själv på riktigt. Den känslan är fantastisk!
Oj, när jag ser tillbaka på mina anteckningar känns det som att jag har vuxit flera decimeter i styrka. I smile! Det har inte gått över en natt men jag har märkt att styrkan har kommit smygande, så häftigt!

– Therese

Denna fina feedback kommer ifrån en kvinna som gått min utbildning: Att leva istället för att överleva – Interpersonell neurobiologi, den stora bilden.
Efter att ha blivit lämnad av sin man, bestämde hon sig för att modigt plocka ihop resterna av sitt inre, säga JA till utveckling och målmedvetet rikta sin uppmärksamhet mot sig själv. På resan hittade hon styrka, kraft, kärlek och en öppen mottagarplats.
Har du valt att ha en romans med dig själv eller lägger du all din fokus på andra?

P.S. Nedan får du se en fin film. Kom ihåg att prenumerera på min podcast och min nya Youtubekanal!
Har du också bestämt dig för att ha rikta din fokus mot dig själv? Beställ vår distansutbildning: Att leva istället för att överleva – Interpersonal neurobiologi, den stora bilden.

Nyhet! Efter att du riktat din uppmärksamhet mot dig själv, kan du välja att fortsätta din resa och börja lära andra. Självklart får du ett diplom efter slutförd utbildning. Kontakta institutet för mer information.