Den bästa relationen

Jag får ofta frågan:
– Eva tror du att min relation går att rädda eller tror du att det är bättre att separera?”
Personligen tror jag att det blir bra – oavsett om paret fortsätter tillsammans eller väljer att gå skilda vägar. Nyckeln är att ”show up”, ta ansvar för sig själv och gå på en spännande upptäcktsfärd i sitt inre. Speciellt när vi fastnar i konflikter.

Många gånger väljer vi bort det som triggar oss och som gör ont. Naturen har gjort att vi med automatik vill undvika smärta. Det är mänskligt. En del av vår fantastiska hjärna vill skydda oss mot hot och fara. Vi ska dock vara medvetna om att hjärnan ofta skickar signaler av hot, trots att ingen fara finns. Här kan vi komma till att lämna många relationer i onödan eller stanna kvar i en relation som vi borde ha lämnat, för länge sedan.

Det är i våra relationer som vi älskar.
Det är i våra relationer som vi blir sårade.
Det är i våra relationer som vi läker och utvecklas.

Kunskap är nyckeln. Kunskap som med tiden kan leda till kompetens. För dig som har bestämt dig för att ha den bästa relationen – med dig själv och med andra, se här. För dig som har en partner som är villig till att göra resan tillsammans med dig, se här.  Efter att ha upplevt ytterligare en workshopen  tillsammans med 17 målmedvetna par, och fina assistenter har jag nu bestämt mig för att hålla ytterligare minst en workshop för individer och par. Så enkelt var det för mig att ändra mig.

Ett spännande nytt år, önskar jag dig!
Eva Berlander