Vi vet vad som leder till kontakt…

2af6179f-e226-4022-9b3d-67d07702e8bb

Från missförstånd, uppgivenhet och ensamhet…

baf9c9ed-d110-4f0c-a40a-61700514b906

… till kontakt, förståelse och nya möjligheter.

Vi vet vad som leder till kontakt…

Efter att ha träffat tusentals individer och par i våra workshops och kurser – live och online och haft förmånen att sitta på första parkett med över sjuhundra par så vet vi vad som leder till kontakt och fina relationer.

Nu vill jag och mina medarbetare på Svenska Imagoinstitutet ytterligare inspirera dig, din partner och dina vänner att förstärka det som fungerar.

  • Vi har en ny relationspodd!
  • Ny webshop, där du bekvämt kan betala månadsvis istället för hela beloppet.
  • Nytt spännande event där jag föreläser och visar hur kommunikation fungerar när den är som bäst.
  • Ny spännande workshop med Dr Pat Love och mig och…
  • Ytterligare en ny utbildning för redan färdiga psykologer och terapeuter.

Så spännande!

Du bokar dina platser här på hemsidan i shopen.

Nu behöver vi din hjälp för att göra dessa projekt autentiska och extra ordinärt bra. Kom och var med som demonstrationspar på våra event eller var med som gäst i vår podd och berätta om dina självupplevda insikter och vad ditt hjärta berörts av gällande några av våra projekt.

Kanske har du/ni varit på en av våra workshops, kanske har du gått en kurs för singlar, tagit privata sessioner hos mig eller kanske har du hemma i din egen vrå inspirerats via någon av våra uppskattade onlinekurser?

Eller så har du ett bra tips på andra intressanta personer som gärna vill medverka och därmed sprida glädje och kunskap vidare?

Låter detta spännande? Vill du/ni ha mer information? Kontakta mig så pratar vi vidare. 0300 – 134 42 eller skicka ett mail till info@svenskimago.com. Skriv medverkan/Eva i ämnesraden.

Tack för att du/ni hjälper mig att bidra till en bättre värld, en individ, ett par i taget!

MVH,
Eva Berlander

P.S. Här kommer en fin sång som illustrerar det som sker när vi är intonade och får kontakt. Samspelet mellan dessa unga män är fantastiskt. Detta är lika viktigt när vi är i dialog. Se och lyssna här.
Eller så kanske utveckling ska gå till så här?? Se en humoristisk film här.