Varma ögon är nyckeln till kärleksfulla relationer!

Lite humor
Ett omdöme ingen vill ha:
Nina 5 år berättar för sin lekkamrat att hon fått en ny pappa.
– Jaså, vad heter han?
– Bosse Larsson
– Han är bra. Honom hade vi förra året!

Många par som väljer att komma hit, befinner sig i stor kris. Några väljer att separera, de flesta väljer att fortsätta sin resa tillsammans men nu med nya verktyg, varm empati och större förståelse för vad som hänt inom dem och emellan dem.

Att välja att säga JA till kunskap är viktigt. Att bli kompetent på vad forskning visar fungerar tar tid. Ibland jobbig tid men oftast en mycket spännande och värdefull tid av att träna, träna och åter träna på det som fungerar.

Ibland får jag frågan om vad jag tror, är den snabbaste och mest effektivaste vägen till kärleksfulla relationer.Svaret är: Varma ögon och uppskattning.
Uppskattning förändrar världen och varma ögon knyter oss närmare varandra – i alla sammanhang!

Det är orsaken till varför alla par som kommer hit får börja med en uppskattningsdialog. Här har vi inga problem som ska lösas, utan enbart ett äventyr att leva. Ibland gör det ont att leva och ibland är det lätt som en plätt.
Ju mer vi förstår om vad forskning visar fungerar, desto lättare kan vi ta de viktiga steg som leder oss dit vi vill. Så spännande!
Vill du se mig demonstrera hur uppskattningsdialogen går till? Köp min uppskattade föreläsning: Kärlek & Kommunikation, ska det vara så förbaskat svårt. Du hittar den här.

Tack för att du väljer att få mina inspirationsbrev.
Eva Berlander

P.S. Nedan får du lyssna på en klok man som tydligt berättar om vad som fungerar och varför det gör det.
Kom ihåg att prenumerera på min podd och min nya Youtubekanal. Har du och din partner bestämt er för att lära er kommunikation som leder till kontakt? Nästa workshop kommer den 12-14 oktober, 2018. Ni bokar era platser här. Många väljer att gå den flera gånger för att ”tända hjärnan” för success!