Välkommen 2017!

Jag vill hjälpa dig att göra 2017 till ett av dina bästa år. Ett år fyllt av glädje, kärlek, motståndskraft (resilience) och nya möjligheter. Detta oavsett vilka utmaningar som knackar på din dörr.

Min mycket uppskattade online utbildning: att leva istället för att överleva lär dig att ”tända din hjärna” så att du lättare kan ta ansvar för dig själv och för ditt liv. Genom linsen av interpersonell neurobiologi går du på en spännande upptäcktsfärd. Du lyfter blicken och ser ”den stora bilden” av kärlek, konflikter, kommunikation och hälsa. Så spännande!

Denna steg för steg utbildning har redan förändrat hundratals individer och par. Kursen är fylld av den senaste forskningen gällande kärleksfulla relationer och hälsa. Med hjälp av filmer, intressanta Youtubeklipp, guidade meditationer och lekfulla utmaningar inspireras du att lägga fokus på den du kan förändra – dig själv.

Trots sin vetenskapliga grund är utbildningen gjord på ett mycket personligt och enkelt sätt. Självklart kan du del betala din utbildning, om du behöver det. Du bokar din utbildning här.

Här får du även se en kort berörande film. Många vägar bär till Rom. Det gäller bara att ta sig själv på allvar och VÄLJA väg.

Välkommen 2017! Nu kör vi!
Eva Berlander

P.S. Lyssna gärna på vår podcast: Evas Relationspodd.