Ta min hand…

We are born in Connection
We are hurt in Disconnection
We are healed in Reconnection

I mer eller mindre varje podcast-avsnitt, Youtube-klipp, föreläsning, workshop eller möte som jag har med individer, par, terapeuter eller företagsledare, hör jag mig själv betona att basen på allt – är positiv kontakt.
Forskning visar tydligt att kontakt inte enbart känns otroligt bra, utan att den även är nödvändig när vi ska höra varandra och lugna våra ibland galopperande nervsystem. Det fantastiska är att positiv kontakt hjälper oss att möta, tåla och läka det som ibland är svårt.

För dig som vill inspireras – köp och lyssna på min mycket uppskattade föreläsning: Kärlek & Kommunikation – ska det vara så förbaskat svårt? Du får sitta på första parkett och se när jag hjälper ett par att bygga en bro av kontakt.

Vill du även beröras av dialogen: Att gå över bron när den är som bäst? Var med på vår workshop för par: Att leva istället för att överleva. Här får du låta ditt hjärta beröras av hur par lär sig prata om svåra saker på ett sätt som leder till just positiv kontakt. Nästa datum är den 12-14 oktober.

Hos mig har vi ”inga problem att lösa – utan enbart ett äventyr att leva”. Så spännande!

Önskar dig en fin Påsk!
Eva Berlander

P.S. Nedan får du se en fin film gällande vikten av positiv kontakt.

Kom ihåg att prenumerera på min podd och min Youtubekanal. Här får du viktig kunskap som kan hjälpa dig att leva ditt liv fullt ut. Har du bestämt dig för att ha en romans med dig själv? Beställ vår distansutbildning: Att leva istället för att överleva – Interpersonal neurobiologi, den stora bilden. Som du hör har vi mycket att erbjuda!