JULKLAPP & NYÅRSLÖFTE = MIG 2.0

JULKLAPP från oss till dig:
När du bokar vår stora och mycket uppskattade onlineutbildning: Interpersonell neurobiologi – den stora bilden, får du GRATIS tillgång till min och Pat Loves workshop Core Value Living.
Du som köper vår introducerande onlinekurs 10 steg mot nya möjligheter får min föreläsning: Kärlek & Kommunikation – ska det vara så förbaskat svårt? på köpet (boken ingår ej).

Detta erbjudande gäller mellan 13:e december – 13:e januari.

Rösten går upp i falsett. Mitt ansiktet är högrött och orden jag spottar ur mig är allt annat än vänliga och respektfulla. Han gör mig galen!!!
Med en suck, inser jag att jag precis har förlorat mig själv – igen!

Att ”tappa” sig själv och bli den person som vi inte vill vara, är både mänskligt och naturligt. Nyckeln är att smeka sig själv på kinden och avslöja när vi ger skulden för vårt eget negativa beteende, på andra. När det sker, är vi maktlösa.

Att veta var vi börjar och var vi slutar är viktigt. Att välja att vara den vi vill vara oavsett hur andra beter sig, är smart. Det skapar kraft, glädje och positiv energi.

Stor inspirerande hjälp på vägen kan vara att delta online på Pat Loves och min workshop: Core Value Living. Du kan även välja att fokusera på den du kan förändra och stärka – dig själv, med hjälp av vår mycket uppskattade online utbildning: Interpersonell neurobiologi – den stora bilden. (fd att leva istället för att överleva) En utbildning full av senaste forskning som presenteras på ett lekfullt och lätt sätt.

Här ser du visionen av ditt BÄSTA liv och sakta men säkert bekantar du dig med den du vill vara – baserat på dina kärnvärden. Här tar du dig själv på allvar och plockar hem makten till dig själv – och njuter av resan.

Vilken tur att vi har just dessa utbildningar som julklapp i år!

Önskar dig en fin vecka!
Eva Berlander

P.S. I denna fina film får du höra en klok kvinna (Barbara Fredrickson) som vet vad som leder till ett liv fullt av LIV.