Erbjudande!

Eftersom vi är våra relationer….

Hej!

Som du redan kanske vet är Svenska Imagoinstitutet en ledande utbildningsorganisation som tillhandahåller kurser om kommunikation, kärleksfulla relationer, framgång och psykisk hälsa. Våra kurser täcker ett brett spektrum av ämnen som interpersonell neurobiologi, trauma, oro, konflikter, framgång, lönsamhet, motståndskraft och många fler.

Genom att gå våra kurser kommer du, inifrån och ut, förbättra din mentala hälsa, skapa kärleksfulla relationer i ditt liv och lära dig tydliga kommunikationsverktyg. Du kommer även lära dig, att inspirera andra att ”tända sin hjärna” för vad forskning visar fungerar (klienter, kunder, medarbetare mm).

Eftersom vi har många olika kurser, utbildningar och föreläsningar och vi vet att intresset är stort, vill vi göra det enklare för dig genom att skapa ett grupp-försäljningsprogram.

Vårt grupprogram är utformat för att hjälpa organisationer, samhällsgrupper, par och individer att lära sig tillsammans och stödja varandra genom inlärningsprocessen. Genom att köpa våra kurser i grupp kan du dra nytta av betydande rabatter (upp till 30%) och erbjuda dina gruppmedlemmar en möjlighet att lära av Eva Berlander och andra experter. Detta gäller självklart företag och organisationer men även par som väljer att göra kurser tillsammans med andra par, eller individer som väljer att utvecklas tillsammans med nära vänner.

Våra kurser och utbildningar är tillgängliga online, vilket betyder att de kan ses när som helst. Många väljer även att lyssna på några av filmerna samtidigt som de går en skön promenad i naturen. Andra väljer att kombinera kurserna med live-möten för att på detta sätt fördjupa processen ytterligare. Alternativen är många.

Om du är intresserad av att ta del av detta erbjudande, vänligen kontakta oss via email: info@svenskimago.com och låt oss veta din grupps storlek, föredragna kurser och eventuella specifika krav du kan ha. Vårt team hjälper dig gärna att hitta det bästa utbildningspaketet för din grupp.

Tack för att du väljer Svenska Imagoinstitutet som din inlärningspartner. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Vi önskar dig en fin dag!