Interpersonell neurobiologi är relationernas neurovetenskap. 

Välkommen till Eva Berlander och Svenska Imagoinstitutet

E-LEARNING, WORKSHOPS, BÖCKER OCH INTENSIVTERAPI.

Eva arbetar med terapeuter, företagsledare, par, grupper och enskilda individer. Hon är en mycket populär, varm och kunnig terapeut, mentaltränare och utbildare som med sin totala närvaro och gedigna kunskap, skapar trygghet, hopp, skratt och medvetenhet hos deltagarna.

Hon lär dig (er) sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter, framgång och kärlek. Alltid med mycket fina resultat! Basen i hennes arbete är en integrerande dialog som hon kallar för ”att gå över bron”. 

Svenska Imagoinstitutet vill tända din (er) hjärna genom att ge dig (er) kunskap som inifrån och ut berör ditt (ert) hjärta på riktigt!  Evas motto är:  ”vi har inga problem att lösa utan enbart ett äventyr att leva”. Ett spännande äventyr som leder dig (er) framåt.

VETENSKAP = EN VÄG FRAMÅT 

Under de senaste åren har vetenskapliga framsteg kraftigt utvidgat vår förmåga att erbjuda dramatiskt förbättrande resultat och djupare läkning för kliniska utmaningar som trauma, skam, ångest, självkritik, konflikter och oro.

Många individer och par mår dåligt. De fastnar i oro, negativa tankar och oändliga konflikter som aldrig verkar hittar sin lösning. Känslan av tomhet, ensamhet och maktlöshet har slagit rot och de överlever mer än lever i sina relationer.

Många terapeuter kämpar för att förstå den praktiska tillämpningen av komplex vetenskaplig insikt och undrar: Hur kan jag effektivt använda vetenskap för att hjälpa mina klienter? Många terapeuter önskar även tydliga verktyg gällande sitt arbete med par i kris, men vet inte hur de ska göra det på bästa möjliga sätt, då par som hamnat i konflikt sällan är mottagliga för förändring.

Även chefer och ledare kämpar med utbrändhet, konflikter på arbetsplatsen, omotiverad personal med sämre prestation som följd.

Svenska Imagoinstitutet erbjuder en mängd olika utbildningar. Tydligt och kraftfullt lär vi dig att tillämpa den senaste vetenskapliga insikten så att du  kan leda dig själv, dina par, dina anställda eller dina klienter mot ett mer integrerande och lyckligare liv.

Du får grundläggande inblick i att tillämpa Interpersonell neurobiologi (IPNB) i ditt liv och på ditt arbete. Du får även möjlighet att under utbildningens gång, lyssna på andra ledande forskare inom psykisk hälsa och framgångsrika arbetsplatser. Utöver detta får du en unik möjlighet att låta dig beröras av andras insikter då utbildningarna är fyllda av insiktsfulla kommentarer. Eva Berlander (och andra kursledare) är även med dig under hela utbildningen via kommentarer och stöd. I de flesta utbildningarna ingår en eller flera böcker samt ibland en arbetsmanual. Interpersonell neurobiologi är helt enkelt relationernas neurovetenskap!

Våra utbildningar är trots sin vetenskapliga grund inte skrivna eller kommunicerade med ett akademiskt språk. Istället är de personliga och enkla. Basen i vårt arbete är kommunikation som leder framåt.

Varmt välkommen/välkomna på en spännande resa! 

P.S. Eva tar återigen emot individer och par för en live-introduktion.  

Missade du min föreläsning?

Nu kan du se den som en online föreläsning där jag pratar direkt till dig/er!   

  • Ämne: Bakom varje kritik ligger en önskan. En längtan som vi tyvärr sällan hör.
  • Hur? Du beställer den nedan och du hittar föreläsningen i vår shop.  
  • Tid? 80 min föreläsning. Du får konkreta tips och en stor dos av inspiration så att du kan ta medvetna steg som leder dig dit du vill. 
  • Var? Du tittar på den hemma själv eller tillsammans med en partner, några kollegor eller varför inte dina vänner. 
  • Kontakt: Under föreläsningen kan du kommentera och berätta dina insikter och ställa dina frågor. Jag svarar alltid! 
  • Syfte: Att inspirera dig att se sambandet mellan neurobiologi, konflikter, kommunikation, framgång och kärlek. Föreläsningen ska symbolisera en varm kram från mig till dig. 
  • Pris: 199 kr
  • Glädje! Fick nyss höra att min och Pat Loves E-bok; Du förstör vår relation, är den mest lästa boken i kategorin ”Personlig utveckling”! Ett av ämnena är förstås just kritik.  😃🙏🏻

Tillsammans gör vi skillnad. Varmt välkommen på en spännande resa!

Eva Berlander 

För individer

För företag och organisationer

För psykologer och terapeuter

NYTT AVSNITT VAR 14:E DAG! Lyssna på Evas relationspodd!

“Vi har valt att göra denna podcast för att du på enklaste sätt ska inspireras till att titta på relationer från ett nytt perspektiv. Vi människor har så lätt att göra det vi gjort, tänka det vi tänkt, känna det vi känt, om och om igen – trots att det sällan leder dit vi vill. När vi lyfter blicken och ser den “stora bilden” av relationer så hittar vi ofta nya spännande vägar”

Senaste avsnitten från Evas relationspodd