Visa produkter inkl. momsVisa produkter exkl. moms

För Terapeuter, Coacher, & Ledare

Kort om 10 steg mot nya möjligheter och Interpersonell neurobiologi – helhet och detaljer.

10 steg mot nya möjligheter – ett startpaket för dig som har bestämt dig för att, med stor värme för dig själv och dina närmaste, lära dig nytt. Nytt som leder till kärleksfulla relationer i stort.

En bra inblick för dig som arbetar med människor och som vill se lite av den stora bilden av interpersonell neurobiologi kopplat till konflikter, kärlek, lönsamhet, kommunikation och
Hälsa. Introduktionskursen tar ca 2 ½ timme.

Har du redan nu bestämt dig för att få mer kunskap än en smakbit, beställ den större online utbildningen: Interpersonell neurobiologi – helhet och detaljer.

10 steg mot nya möjligheter är ett smakprov. Interpersonell neurobiologi – helhet och detaljer är en hel utbildning: två block innehållande totalt 21 moduler och ca 45 timmars film.

Dessa onlinekurser är skapade för att på snabbaste, enklaste, och billigaste sätt inspirera dig till att se den stora bilden av interpersonella relationer och mental hälsa. Det krävs – helt enkelt – ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

Här kan du, hemma i ditt egna hem eller på din arbetsplats – när helst du får lust – luta dig tillbaka och låta dig inspireras och integrera din redan stora kunskap med nya möjligheter. Nytt som kan leda dig dit du vill.

I onlineutbildningarna ingår även min bok: Att leva istället för att överleva; medveten dialog ger kärleken en chans.

Efter avslutad distansutbildning (Interpersonell neurobiologi – helhet och detaljer) kan du välja att fördjupa och integrera materialet ytterligare genom att närvara vid ett live-event.

Här plockar vi isär dialogen Att gå över bron och tillsammans fördjupar vi 9 domäner av integrering mot hälsa och fantastiska resultat.

Varmt välkommen på en spännande resa!

Eva Berlander