Något gick fel! – Kommunikation som leder till kontakt

”Jag skrattar och gråter samtidigt. Jag känner sådan tacksamhet för att äntligen ha hittat pusselbiten jag saknat. Tack Eva!”
Som jag sökt, i åratal! Tror nästan jag ska öppna champagnen. Det bara klack till och allting föll på plats. Så länge som jag gått med ett NEJ till livet. Så länge som jag lidit av kronisk trötthet, ont i kroppen.

Har förstått att kortisol påslaget varit konstant under väldigt lång tid och jag har sökt svaren från olika håll på vad den inre stressen handlar om. Jag har märkt en förändring under det senaste året då jag på allvar experimenterat med att börja se saker från ett annat håll och släppa taget om en djupt rotad negativ attityd till mig själv och min omvärld vilket präglat både mina relationer min hälsa och inte minst i mitt arbete.

Det är hemskt att se att jag varit så ogenerös men också gott att veta att jag börjar trampa upp nya stigar och jag märker direkt vilket gensvar det ger. Hur mycket kärlek det genererar. Den förlåtande attityden är viktig.
Tack!!! Ser fram emot fortsättningen!”

– Anna H

Tack Anna för att du så generöst delar med dig. Det är härligt hur du står upp för dig själv och tar dig själv på allvar!

Tillsammans tar vi ansvar för att förstå hur allt hänger ihop – så vi kan leva vårt bästa jag och bästa liv. Att ta ansvar för att älska oss själva.

Här läser ni mer om upplägg och förväntat resultat på den mycket uppskattade onlineutbildningen, Att leva istället för att överleva. Kom ihåg att ni även kan lyssna gratis på Eva’s relationspodd.